Eroare carti de distanta

Discuție în 'Ajutor' creată de SeafRO, 30 Aug 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SeafRO

SeafRO Duce forum

De catva timp am o problema care pana acum m-a costat cel putin cateva sute de carti de distanta, cu putin ghinion peste 1000.
    Imi plasez nava la limita maxima permisa de Agwe pentru tragere (distanta la care cartile de distanta nu sunt necesare) si totul este in regula, trag in nave fara nici o problema. Daca am activate cartile de distanta atunci apare surpriza marca BP: incep sa imi dispara cartile desi sunt in raza normala a tunurilor. Ce se intampla? Va rog sa rezolvati aceasta problema fiindca in fiecare zi ma trezesc cu carti lipsa iar voi sigur imi dati raspunsul clasic ca va pare rau (cine sta sa creada) dar ca nu stiti daca le-am avut pe cont sau cate au disparut iar inapoi nu le dati fiindca returnati numai daca dati tuturor jucatorilor (traducere: nu dati nimic niciodata desi stiti ca eroarea va apartine voua iar pierderea numai jucatorului).
    Dezactivarea cartilor de distanta nu este o optiune viabila fiindca le folosesc permanent pentru inamici (pentru cei care nu cunosc, cartile te ajuta sa iei tinta pe inamic de la o distanta mai mare decat in mod normal).

2. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Ahoi pirați!

Ne concentrăm ca și până acum pe îmbunătățirea jocului și am corectat și în ultimele săptămâni unele erori. Vă suntem recunoscători pentru sugestii și critici și vă prezentăm o listă cu cele mai importante corecturi operate.

Erori corectate

Patronatul Agwes

- Funcție defectă: corectat
    - Nu putea fi cumpărat de unii jucători: corectat
    - Durata era incorectă: corectat
    - Dispărea înainte de expirarea contului: corectat

Diverse:

- Eroare de viteză – prin combinarea „Pietrei iuțelii“ cu operațiunea de autentificare/ieșire din joc, viteza îmbunătățită putea fi păstrată: corectat

- Designuri de nave ce fuseseră cumpărate nu aveau bijuterii montate: corectat

- Boșii de pe hărțile raid nu puteau fi atacati folosind ghiulelele voodoo și muniția perforatoare de armură: corectat

- După expirarea Favorului Regelui, tunurile nu erau îndepărtate de pe navă: corectat

- Magazinul de event nu putea fi accesat în timpul Mega Happy Hour: corectat

- Pirații nu puteau fi angajați la tavernă: corectat

- Comportament defectuos la intrarea în joc a navelor NPC de contrabandă: corectat

- La cumpărarea testului de pirați, era dedusă o cantitate incorectă de perle: corectat

- Harta Bonus Cancer – la reintrarea pe această hartă, navele NPC apăreau în număr foarte mare: corectat

- Bijuteria Aventurin avea o grafică incorectă: corectat

- Design de navă – cutii bonus special aferente designului Spectare: când amplasai aceste bonusuri în alt design, cutiile nu mai erau afișate pe minihartă: corectat

- Statisticile mascotei nu erau afișate în bestiar: corectat

- Timpul de transfer de la hartă la portul securizat dura 5 secunde în loc de 15: corectat

- Perioada de reîncărcare pentru „Dragoste Pierdută” era 9 minute în loc de 5 minute: corectat

- Jucătorii nou-înregistrați nu primeau designul de navă corect la începutul jocului: corectat

- Diverse erori de afișare în jurnal, de exemplu, acordare de aur după ce se cumpăra un tun de la maistrul de arme: corectat

- Timp de reîncărcare incorect la teleportare (salt pe hartă): corectat

- Folosirea Ochiului de vultur și a Furtunii cu grindină nu era contabilizată, numărul rămânea la fel ca înainte de folosire: corectat

- Eroare la ofertare în licitația din piață: corectat

Pe lângă acestea au fost corectate și ale erori minore de grafică și de text, în special erori care apăreau în timpul eventurilor. De asemenea, v-ați putut bucura de noile designuri naționale. Nava turcească Barbaros și cea braziliană O Libertador brăzdează mările Seafight. Mult succes și distracție plăcută în joc vă urează

Vom continua să vă ținem la curent,
    Echipa voastră Seafight
    Atreides, Ieri la 17:46

Pai l-au corectat :))

3. _BRAINIAC_

_BRAINIAC_ Scriitor în devenire

pai cam nu

4. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Vom solicita o verificare / confirmare a erorii semnalate. Multumim.

5. SeafRO

SeafRO Duce forum

Nu ai citit atent: mie imi ia cand nu trebuie nu ma plangeam ca nu mi le ia deloc ca nu am eu norocul ala.

6. SeafRO

SeafRO Duce forum

Multumesc Decadent.
    Ca si informatie suplimentara: daca ma prind / observ ca imi ia din carti si le debifez atunci nava trage ok de la limita Agwe. Daca nu am cartile active si ma duc la limita distantei si trag este ok dar daca activez cartile de distanta incepe de le manance.
    Sper sa va ajute si sa rezolvati eroarea aceasta inainte sa raman fara carti (nu sunt declarate bine limitele si intra una peste cealalta).

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.