Eroare ceaun

Discuție în 'Ajutor' creată de SeafRO, 17 Mar 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SeafRO

SeafRO Duce forum

Buna Allia,
    Nu am apucat sa iti raspund in topicul celalalt asa ca iti raspund aici.
    Problema este cam asa:
    - dau sa introduc la ceaun un numar de mojo
    - apar acele puncte puncte ca si clepsidra dar nu mai transforma mojo in recompense indiferent cat as astepta - practic se blocheaza ceaunul
    - obligatoriu dau refresh/f5 daca vreau sa trec mai departe sau accesez un alt meniu din pagina principala
    - la revenire, uneori imi scade mojo dar nu imi da nimic in schimb si am verificat de fiecare data la ceaun (nu intotdeauna dar se simte fiindca nu prea bag cate 1 mojo ci cate 5, 10, 25, 50 sau 100, cel mai des ma "frig" la 5 mojo dar am pierdut si cate 100 mojo)
    Am scris la suport cel putin de doua ori pe aceasta tema dar mi-au spus ca nu au ce sa faca si nici cum sa imi dea mojo inapoi fiindca nu au nici o dovada ca s-a intamplat si nici ca am avut acele mojo in cont. Dupa cum este logic si de bun simt nu le-am mai scris fiindca nu au rezolvat nici o problema raportata dupa ce a fost preluat jocul desi inainte de preluare le rezolvau pe absolut toate care implicau pierderi ale jucatorilor.
    Print nu am la ce sa dau: nu s-ar vedea decat acea clepsidra si nimic mai mult.
    Poate reusesti sa faci tu ceva.

Modificat ultima dată: 19 Mar 2014
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.