Eroare daune critice

Discuție în 'Ajutor' creată de SeafRO, 10 Feb 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SeafRO

SeafRO Duce forum

Aveti o foarte mare eroare la daunele critice si nu pot sa cred ca nu ati observat-o inca. O sa o detaliez ca sa nu aveti scuze ca nu stiati despre ea.

Am full daune critice pe abilitati si castele (exceptie la baza unde nu am mai lasat decat 3 puncte) si mascota hranita cu 10% daune critice plus ca trag cu tunurile de 60 lvl4 si cu munitie care da plus daune critice. Ma astept sa dau criticele aproape consecutiv (asa ar fi fost normal) dar am surpriza sa dau o salva cu impact critic la +/- 10 salve. Ma enervez si schimb cu tunurile amiral si ... surpriza!!! ... salvele critice curg la amirale cum ar fi trebuit sa curga la cele de 60. Ca sa verific am tot schimbat tunurile intre ele timp de 2-3 zile iar problema s-a repetat. Am ajuns sa trag cu amiralele cu munitie elita fiindca pierd ceva la damage dar dau mult mai multe critice si castig acolo.

Ce se intampla dragi admini? Iar a luat-o razna jocul sau ati angajat programatori de la liceu (elevi!)? Este inadmisibil asa ceva. Va rog sa luati masuri sa se remedieze aceasta eroare fiindca este bataie de joc sa imi rafinez si sa fac abilitati si castele iar la final sa trag ca si cand nu as avea nimic pe nava.

2. Uzzy.

Uzzy. Guest

Problema semnalata de dvs. a fost transmisa departamentului tehnic pentru verificari.

=Decadent= apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.