Eroare punte mojo

Discuție în 'Ajutor' creată de SeafRO, 26 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SeafRO

SeafRO Duce forum

De mai mult timp a aparut o eroare enervanta legata de puntea mojo: apare la Profilul meu si la Depozit, ma lasa sa pun tunuri pe ea dar nu apare la Nava mea si nici pe Harta prin urmare am acelasi damage ca si fara.
    Ce se intampla? Am sau nu aceasta punte si cand se va rezolva cu problema in discutie?
    Multumesc.

2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Erorile legate de puntea voodoo si preotul voodoo de nivel 3 sunt inca actuale si se afla in atentia celor de la tehnic. Nu va pot oferi inca un update pentru ele.
    Daca doriti sa aflati informatii despre existenta si valabilitatea puntii Dvs. va rog sa va adresati suportului. Doar ei pot verifica.

Succes!

3. SeafRO

SeafRO Duce forum

Multumesc Decadent. Am intrebat la suport si am primit mesajul sa nu revin ca voi fi contactat dar asta se intampla acum multe zile. Nu mai are importanta dar sper sa se rezolve repede.

4. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Problemele se rezolva in functie de gravitate si impact, iar durata de solutionare a lor difera in functie de ceea ce trebuie modificat / refacut / actualizat.
    Problema puntii voodoo este in lucru. In momentul in care vom avea un update il veti vedea in forum.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.