eroare selectie relatii gilda

Discuție în 'Ajutor' creată de SattiS, 3 Iul 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SattiS

SattiS Junior Expert

buna ziua,
    Am si eu o problema , si anume, atunci cand vreau sa notez cu o culoare o ghilda anume si dau salveaza, aceasta se salveaza doar pana inchid fereastra respectiva, cand o deschid iar, totul revine ca in faza initiala .Am scris la suport, se stie despre problema, dar totusi de mai bine de 4 luni exista aceasta problema, dar rezolvarea cand?

2. Cataleya

Cataleya Guest

Problema aceasta apare cand "relatiile de gilda" depaseste un numar. Nu va pot spune exact cand va fi rezolvata aceasta problema, dar, va pot oferi o solutie temporara:
    • neutralizati gildele din lista relatiilor, pana in momentul in care va vor aparea toate culorile alese de dvs. (stiu ca in lista apar cu galben ca si cand ar fi neutre, selectati din nou neutru chiar daca este cu galben si salvati. repetati operatiune cu alte gilde pana cand apar toate relatiile).
    Important: dupa ce ati efectuat acest lucru, inainte de a adauga o alta gilda in 'relatii", trebuie sa neutralizati una existenta deja.
    Sper sa functioneze. Succes

3. aceasta problema o am si eu de vreo 3 luni.tot asteptam rezolvarea si nimic

4. [-Ralph-]

[-Ralph-] Începător forum

daca am inteles bine , neutralizez pana imi apare culoarea selectata initial pt respectiva gilda (albastru, rosu, etc)si apoi o las asa si isi pastreaza caracteristica?

5. Cataleya

Cataleya Guest

Deci in momentul acesta, ai toate gildele cu galben, dar ele sunt salvate in "relatii de gilda" ca si inamici, aliati, nap etc, doar ca nu sunt vizibile. Daca selectezi o gilda care e deja in lista de 'relatii" (cred ca stii gildele aliate sau inamice mai importante) si o neutralizezi, apoi inchizi fereastra si o redeschizi, in momentul in care ajungi la limita celor permise ( repeti/nu stiu numarul lor), o sa-ti apara toate culorile.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.