Erori meniu abordare

Discuție în 'Ajutor' creată de SeafRO, 4 Mar 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SeafRO

SeafRO Duce forum

Erorile din meniul abordare (cel putin pe contul meu) nu mai cunosc limite.
    Nu pot sa mai pun decat 450 de pirati cand ar trebui sa pun minim 650 de pirati
    Nu imi vede abilitatea de abordare
    Nu imi vede figura galion nivel 2 (elita) ci numai pe cea de nivel 1 - aceasta eroare am raportat-o in mod repetat dar nu s-a facut absolut nimic; sa stiti ca nu ma intereseaza daca pe conturile voastre se vede atat timp cat pe al meu nu apare, lucru care poate fi verificat oricand.
    Nu mai vede nimic din ce ar da bonus la abordare?
    Ce se intampla? Acum pot sa ma abordeze si curcile si, culmea, dupa o abordare ma trezesc ca imi mor daca nu toti atunci 80-90% dintre pirati.
    Am ajuns acum sa castige abordarea unul cu elita lvl 1 si cu mai putini pirati decat mine pe nava?
    Solicit remedierea urgenta a acestei erori fiindca este inadmisibil ce se intampla.

2. T-A-L-E-N-T

T-A-L-E-N-T Profesionist forum

Am aceiasi problema.
    User-ID: 281/26237553

3. simi2

simi2 Mogul forum

am si eu problema asta de multa vreme. am scris pe forum, m-au trimis la suport. de la suport am fost trimis la plimbare. cica nu suportul rezolva problemele de genul asta ci doar programatorii din Germania. si totul se face intr-o anume ordine. doar de ei stiuta, bineinteles. asta a fost in mai 2013. mi-am luat si figura galion nivel 1 desi mi se pare o aiureala. daca nu vreti sa va suparati prea tare luati si figura nivel 1, oricum e moca. bafta.

4. SeafRO

SeafRO Duce forum

Faza tare este ca nu toata lumea are aceste problem atat timp cat sunt abordat de imi mor chiar si toti 450 de pirati dintr-o data. Garantat acel jucator are peste 700 de pirati pe nava, ii vede figura galion lvl2, abilitatile si castelele de abordare si toate cele necesare pentru abordare.
    Daca simi2 a raportat in mai 2013 si nu s-a rezolvat nimic iar eu am raportat eroarea la introducerea acestui system de abordare si tot nu s-a rezolvat atunci ce concluzie putem sa tragem? Poate ca jucatorii sunt considerati neimportanti si nu merita sa resolve o problema create de introducerea unui sistem BP?
    Sunt curios cum de aceste erori afecteaza numai o parte din jucatori atat timp cat programul are un algoritm logic si nu stie decat 1 si 0, prin urmare trebuia ori sa apara eroarea tuturor jucatorilor ori niciunuia. Eu am incercat toate etapele: sa am si figura galion 1 pe nava (a luat aceasta figura desi era si cea lvl 2), fie sa am numai figura lvl 2 dar nici atunci nu a mers. Acum cu noile faze de joc nu imi mai ia in calcul echipajul, abilitatile, nimic. Dar tot nu este un lucru important. Ma astept sa nu mai pot sa pun pirati deloc pe nava si sa nu imi mai apara nici un bonus de abordare dupa care ii astept sa treaca la restul abilitatilor si castelelor, tunurile sa imi traga ca cele de aur, puntile sa fie de carton etc.
    Oare se misca BP sa resolve fara sa ne plimbe intre suport si forum?

5. simi2

simi2 Mogul forum

daca lumea inca baga bani pe acest joc, nimic nu se va schimba. dar pana una alta, lumea inca pluseaza cu cascavalul. eu cel putin nu ma mai enervez, sunt si zile in care nu intru. dupa raspunsul primit la sesizare (l-am pastrat, e de colectie) nu cred ca are rost sa investesti in joc. nu ca as fi bagat bani multi, dar regret ca am bagat si pe aia putini.

6. SeafRO

SeafRO Duce forum

Eu am bagat multi dar dupa ce m-au tratat cu lipsa de respect nu am mai bagat 1 leu si nici nu cred ca voi mai baga vreodata in conditiile date
    Stii ce raspuns am primit eu la reclamatia referitoare la figura galion? Citez din memorie: "La mine merge si imi arata figura galion. Nu stiu ce se intampla dar am anuntat departamentul ethnic si vor remedia ei in ordinea prioritatilor."
    Acest raspuns l-am primit acum cativa ani prin urmare cred ca am spus totul. Un jucator care a investit 4500 euro intr-un an in joc nu reprezinta o prioritate pentru ei fiindca astfel de oameni sunt pe toate drumurile. Nu mai comentez fiindca nu are rost.
    Spun doar ca de atunci am investit banii de joc intr-o masina pentru mama si cateva excursii prin "strainataturi" :) Cat despre jucat, doar cat sa supravietuiasca coaja de nuca pe mare si nimic mai mult. Acum joc din cand in cand si preconizez ca o sa joc din cand in gand :D
    Nu pot decat sa le multumesc vat despre preocupare pentru jucatori ... se vede cu ochiul liber: acest mesaj a fost postat de doua zile si nimic.

7. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Si eu am aceleasi probleme mai sus mentionate se colegii de joc. Ba mai mult, acuma mia disparut tot HP-ul suplimentar + HP-ul achizitionat de la puntea superooara desi este valabila inca 0 saptamina, am raportat de e data de 8 martie cind sa intimplat, si nu sa rezolvat nimic. :( deja de 2 zile nu mai joc deoarece vorbesc cu suportul, practic ma gindesc serios sa ma las de joc, nu se mai merita, pina mi se rezolva problema deja o sa expire hp-ul, si stim cit de greu se prinde. Sa dus de ripa jocul asta, prea multa birocratie si asta ingreuneaza desfasurarea bunului mers, Avem nevoie de eficenta si prmptitudine in relatia jucator si BP. Remediati bugugurile ca de 5 ani de cind joc ati pierdut 60% din jucatori. in urmatori 2/3 ani mai pierdeti 30% din jucatori. sunt paralizat de bug-uri.

8. SeafRO

SeafRO Duce forum

Cred ca ar trebui sa fim recunoscatori ca inca nu ne-au disparut conturile sau ceea ce avem pe ele. Eu ma astept si la asa ceva tinand cont ca de multe ori mi-au disparut itemuri de la bord (zeci sau sute de carticele, munitie elita sau alte itemuri elita, pergamente etc) iar de la support am primit raspunsul ca nu le pot reincarca pe cont fiindca nu au dovada ca au existat. Super dragut nu?
    Si saptamana trecut am incasat abordari in care mi-au murit toti piratii la o singura abordare, ceea ce inseamna ca respectivul jucator a avut cel putin dublu numarul de pirati. Este deosebit de interesant cum aceste erori "lovesc" selectiv jucatorii.
    Tinand cont de erorile stricte de abordare anunt direct ca nu mai pun nici un pirat pe nava pana la solutionare dar nici nu voi tine gold pentru pomanagii. In ceea ce ma priveste BP poate sa isi pastreze acest meniu fiindca mie mi-a ajuns. In ritmul acesta le voi sugera cat de curand sa isi pastreze si jocul cu totul fiindca si-au batut joc de el si de noi in cel mai pur stil romanesc (si accentuez romanesc fiindca multe batai de joc nu exista si nici nu sunt premise pe alte servere).

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.