Erori meniu abordare

Discuție în 'Ajutor' creată de SeafRO, 5 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SeafRO

SeafRO Duce forum

1. Nu imi vede / activeaza figura galion elita - am raportat eroarea de peste 2 ani inclusiv la suport si nu s-a rezolvat nici pana astazi.

2. Dupa AMS1 numarul de pirati pe care puteam sa ii pun pe nava s-a redus cu 200 - am raportat eroarea de atunci si nu s-a rezolvat nimic.

3. Iepurasul de Paste a decis ca este o crima sa pun pirati pe nava asa ca nu mai pot sa pun nici unul - am raportat eroarea si tot nimic (sa fi influentat faptul ca o perioada am scos piratii de pe nava ... nu stiu dar poate va ajuta).

Acum raspunsul cu eroare generala a codului sursa nu tine fiindca sunt abordat ceea ce inseamna ca acei oameni au pirati pe nava.

Va rog sa trimiteti aceste erori catre departamentul tehnic sa le verifice / repare. Stiu ca unele deja au ajuns dar altele sigur nu altfel nu mai existau dupa 2 ani.

◄ऌ►Edwarrd◄ऌ► apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.