Erori multiple !!!

Discuție în 'Ajutor' creată de SeafRO, 6 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SeafRO

SeafRO Duce forum

Desi eram activ pe joc, cand mai aveam o singura salva de tras la un npc din valul 26 Rac (npc-ul mai avea 3k hp) ma trezesc ca sunt delogat cu totul, fara absolut nici un comentariu. Dau imediat relogare (ma gandeam ca este o eroare cum au mai fost) dar ma logheaza pe harta marii, nicidecum in pergament. Vreau sa stiu si eu ce se intampla fiindca am pierdut toata munitia elita trasa in acel val ca sa am placerea de am ma uita cum jocul imi da logout (nu este vorba de munitie atat de mult cat despre timpul pierdut si de faptul ca trebuie sa reiau valul cand, poate, aveam ceva mai bun de facut dar si ca este frustrant [aici este folosit termenul corect ...ECLIPSE... - meditatia asta nu te costa nimic] sa faci ceva pana la capat si sa fii delogat cand mai aveai o salva amarata de 3k hp ca sa termini).
    Va rog sa faceti ceva cu aceste delogari fiindca sunt infernale. Schimb dintr-un meniu in altul si ma trezesc delogat, dau refresh / f5 si patesc acelasi lucru, sunt scufundat iar mie imi apare acea imagine cu harta nimbus dar nava este deja pe mare si altii trag in ea si pana dau f5 sunt din nou la pesti, cand intru pe mare, de multe ori imi apar activate toate acele elemente grafice de genul animalelor care se misca desi le am dezactivate, acum ma scoate afara din pergament cand mai am o salva de dat fara sa fie restart sau orice altceva. Sa mai spun ceva despre faptul ca am debifata afisarea mascotei si imi apare pe mare, atat a mea cat si a altor jucatori?

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.