Erori peste Erori...

Discuție în 'Ajutor' creată de ~cristinutza~, 5 Noi 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ~cristinutza~

~cristinutza~ Novice forum

sa va fie rusine jocul a ajuns sa fie plin de bug-uri... eu am detinut avantaju de membru premium timp de 60 de zile si mi sau luat mult mai devreme am facut cerere de verificare la suport si mi sa zis ca mia expirat la 1.11.2014 nu-i deloc adevarat trebuia sa-mi expire la 1.12.2014...am cerut inca o data verificarea si mi sa spus ca am primit raspunsul din germania si nu se mai poate face nimic... din cate am observat nu sunt singura care a avut problema asta.... dar ati ajuns sa furati de la noi...de ce in loc sa ne luati tot cand sunt bug-uri de ex cum sunt acum cu bug-urile sau cum a fost in urma cu vreo 2 saptamani cu pergamentele sa ni le lasati acolo ca oricum ne furati la greu.... si oricum de exemplu a fost si un bug la piata timp de vreo saptamana de ce daca tot va place sa va luati drepturile voastre de ce nu ni le oferiti si pe ale noastre? de ce nu ne oferiti ce am castigat din perioada aia la licitatii? RUSINEEE... in urma cu 4 ani erau mult mai multi jucatori din cauza a ce faceti voi au renuntat majoritatea in 2,3 ani o sa ajungeti sa nu mai aveti nici macar 10% din ce aveti acum pentru ca lumea se va satura de hotia voastra... si atunci sa vedem de unde o sa mai luati voi bani...... inca o data va spun RUSINEEEEEEEE.

**buLLeTT** și ~pisicutza~ apreciază asta.
  2. la mine se duce puntea mojo. vreo 10 luni mi sa taiat din timp. inca astept sa vad ce rezolva cei de la echipa tehnica. parca vad ca imi spune ca nu se poate face nimic.sa se continue asa si tot mai multi cotizanti se vor lasa de joc.

3. ~cristinutza~

~cristinutza~ Novice forum

ei nu pot rezolva nimic acum aproximativ 2,3 sapt cand a fost eroare la piata am licitat si am castigat 2 licitatii dar nu s-au vazut la depozit am facut o solicitare la suport de verficare si mi sa zis ca nu am castigat nimic cu toate ca stiam sigur ca eu am fost castigatoarea ... acum cand mi s-a luat premium mai devreme dinou am facut solicitare si mi sa zis ca mi s-a expirat la 1.11.2014 cu toate ca stiam sigur 100% ca imi expira la 1.12.2014... deci eu numai cred in ajutorul de la seafight... sunt decat niste hotii....

4. Fracasse

Fracasse Scriitor în devenire

A scrie la Suport este un fel de a-ti face de lucru si, poate, de a te racori nitel. Absolut niciodata nu mi s-a rezolvat vreo problema de catre suport. Cand ii vad ca mai scriu si "speram ca ti-am fost de ajutor" imi creste tensiunea. M-am plans ca in 3 randuri am pierdut valuri in pergamente ca nu mai voia nava sa traga (asta dupa ce bagasem o groaza de elita caci eram la valuri finale) si ei imi scriu sa inchid ambele pagini reglementar si sa dau restart. Adica sa pierd in continuare valuri caci ei nu sunt in stare sa rezolve problema cu schimbatul munitiei.

banditblue și ~cristinutza~ apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.