Eu n-am bani.. vand sau ma las !?!?!

Discuție în 'Ajutor' creată de AvavA, 1 Iul 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. AvavA

AvavA Junior Expert

Domnilor FOAME
    Vreau sa intreb si eu..
    CE TARGHET AVETI ?
    -adica ,cati bani vreti sa mai trageti din jocul asta.. fara a-l face deloc atractiv pt incepatori.. pt oamenii simpli...?
    -Protejati jucatori cre tin pasul cu ideile voaste in materie de pachetesi updateuri dar contracost...
    Admini care joaca pe servere care primesc pachetele la zi...dar pe mare bot 100%
    -CUM sa fac eu tunuri lvl 6 schimband tunurile de la noua harta.. daca nu trec pe la piata Corsar sa fac tunuri lvl 5..?
    -dati-mi si mie o sansa sa Exist pe jocul asta.. dar sa bag bani in functie de buget !!
    --- ati inventat tunurile painbringer... ok cine vrea si-si permite sa fie bos de bos.. sa le cumpere..
    Dar acum bagati la piata si ciocane.. pe monede de la liga.. pe perle (1000000 - tun) la schimb cu alte tunuri 1000 amirale -tun ) la schimb cu itemuri etc
    Se lasa de joc astia de visau noaptea ce pachet sa mi cumpere.. ca nu mai pot tine pasul cu ideile voastre..
    O sa ne lasam toti...
    Chiar nu aveti nici un director cu cal pe acolo.. decat bani bani..
    Nu aveti nici o logica ,cand inventati pachetele.. ala dd 25 euro are tunuri vodoo si devstatoare , doar ala dd 59 euro are tunuri noi
    Adica bag 25 euro ca sa stau pe loc

*ensis*, p16. și axel apreciază asta.
  2. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Omu' are dreptate iar tu madmax inca nu ai reusit sa afli cat fac 2+2:2

3. SattiS

SattiS Junior Expert

Ice, asa e romanul:))........isi cumpara audi, Mercedes-Benz, Chevrolet , etc...nu conteaza, si nu are bani de benzina, dar se da mare, asa si -~MadMax~-, e de plans si da cu bata in balta, in mod normal jocul e free, si tot in mod normal ar trebui ca toti jucatorii sa aibe sanse egale, cei care vor sa se dezvolte mai repede pot sa isi cumpere pachete, dar asta nu inseamna ca cei care nu au bani de cheltuit pentru joc trebuie sa stagneze in dezvoltare, in cazul in care acesta posibilitate nu exista , se numeste DISCRIMINARE, discriminare pe care BP o face cu nonsalanta.

kostzy apreciază asta.
  4. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

Adica? tu rozi la oase?

5. SattiS

SattiS Junior Expert

ah, nu......el se crede superior si isi da in petic, sau are hard-ul mic, nu realizeaza ca e vorba de un principiu, de a oferi sanse egale si celor care nu vor sa investeasca bani multi in acest joc, care din pacate nu ofera calitate la pretentia costurilor oferite de BP....dar sti cum e...."unde d-zeu nu da, nici nu cere:))

6. *ensis*

*ensis* De-al casei

tu ai o problema cu cititul "Seafight joc gratuit de tip Browser".........si cu primi 7 ani de viata, nu prea ai stat pe acasa.

7. _maryus_1

_maryus_1 Scriitor în devenire

mie mi se pare atractiv jocul , nu te obliga nimeni sa bagi bani in joc ... cine vrea sa bage baga simplu , jocul este gratuit , nu trebuie sa platesti nimic sa poti juca jocul

8. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Cand iei bataie constant de la orice NPC sau player, atunci nu mai este atractiv jocul. Iti recomand sa pui pe tine doar items de alea care pot fi castigate in joc si nu la pachete si dupa 2-3 zile revino si zi-mi daca ramane valabil ce ai zis tu si anume "mie mi se pare atractiv jocul"

Chiar te rog sa faci asta ;)

p16. apreciază asta.
  9. p16.

p16. Scriitor în devenire

Eu asa am jucat cateva luni si m-am lasat... Mai intru cateodata pe aici si pe mare sa testez `atmosfera`: calitate foarte slaba , lag , BOTI - ceea ce ar trebui exclus total - cum sa te folosesti de un program hack pentru a avea avanataje ?! samd. BP nu merita statutul de Comanie la ceea ce face , mai degraba `companie` ar fi un cuvant excelent. Poate ca jocul era bun...acum 10 ani ! Acum exista tot felul de programe soft, de engine-uri unde se poate lucra astfel incat sa nu ai lag etc.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.