Feedback Eveniment: Anne Bunny

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de _Hellsing_, 19 Apr 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. _Hellsing_

_Hellsing_ Guest

Ahoi pirați,

Aici puteți comenta evenimentul Anne Bunny!

Vă rugăm să acordați atenție exprimării dvs!

Echipa voastră Seafight

2. proper_name

proper_name Novice forum

cand incepe eventul pe america globala 3

3. Hello_Friend

Hello_Friend Novice forum

am tras la amiral William si nu a dat nimic...foarte rentabil eventul

4. Farxen

Farxen Junior Expert

Probabil ca a bagat daune minime de x% , dar in FAQ nu scrie nimic .

5. SnipeR.24

SnipeR.24 Novice forum

VOUCHER : SFSEABUNNY

6. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Pentru a primi o recompensa este necesar sa cauzati cel putin 3% daune NPC-ului in cauza.

7. zuzulik.vlad

zuzulik.vlad Pretendent

pai am tras si am primit mare teapa cateva coroane .In faq parca scrie ca primim perle

8. =Decadent=

PE si perle sau coroane.

9. proper_name

proper_name Novice forum

decadent cand se deschide pe int 13

10. =Decadent=

Int 13?
    Va rog sa detaliati. Nu stiu sa existe Int 13.
    Daca va referiti la America (PvE), adica 1353, evenimentul deja ruleaza aici.

11. ady26

ady26 Novice forum

salutare am tras la William Cormac cu alta munitie si nu mea dat nimic de ce ? sai dati munitia an napoi 30000 de fosforecnta va multumesc sau perle?:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

12. =Decadent=

Ati facut minim 3% daune?

13. ady26

ady26 Novice forum

da am facut mai mult de3% dune parerea ta la 30000 de munitie cate daune dai

Modificat ultima dată: 21 Apr 2019
  14. dan-schela

dan-schela Scriitor activ

pe bune? tragi la william si nu da nimic, praf event , poi perlele cine ni le da inapoi?

15. Folosind munitie fosforecenta la 30 k munitie data nu dai nici 0,3 % daune , la event trebuie tras cu munitia : FRINGATOARE DE INIMI munitie ce da si daune multiple , iar daca tragi si cu Tunuri Firestrom ai un avantaj mai mare de a primi si desagi pe linga perle sau coroane .

16. Cataleya

Cataleya Guest

Conform FAQ: William Cormac: în funcție de daunele provocate (cel putin 3%), ești recompensat cu puncte de experiență și perle sau coroane. Jucătorul care provoacă cele mai multe daune primește o Desagă regală sau o Desagă imperială și o Desagă Stăpânul animalelor sau o Desagă Maestrul bestiilor.

In cazul in care nu ati primit nimic, se datoreaza faptului ca nu ati cauzat 3% daune. Incercati sa folositi munitia event ( munitie frangatoare de inimi).

17. mydyla

mydyla Conte forum

poti sa calculezi singur ce dmg ai facut la 30.000 de munitie trasa ... cu munitia fosforescenta ai dmg mic ..fa proba pe un npc event si ai sa vezi dmg-ul la fosforescenta si cel la frangatoare de inimi

18. Bamse71

Bamse71 Novice forum

salutare am tras la William Cormac cu alta munitie si nu mea dat nimic de ce ? sai dati munitia an napoi 30000 de fosforecnta va multumesc sau perle?:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

nu-i dati doamna ca nu stie sa vorbeste :), cate tunuri ai ? calculeaza cate daune ai facut ,daca ai 428 de tunuri ai tras aproximativ 70de salve cam 65.000 dmg /salva(cred,nu verific, e un exemplu,=4.556.074) hp parca e 250.000.000 nu? deci trebuie un dmg. total de minim 7.500.000 ,nu? scuze daca am gresit :)))

Modificat ultima dată: 23 Apr 2019
  19. proper_name

proper_name Novice forum

oricum e foarte praf eventul am iesit pe foarte minus cu eventul asta , degeaba daca ai munitie daca nu da perle, cum a fost eventul trecut a fost event cat de bn numai ca a fost limitare munitie , asta event e foarte jalnic ..... am tras la william pt 25k coroane si am bagat 450k munitie o desaga regala si una desaga pt bestie , daca stiam nu mai trageam ca disperatul pt asa ceva .... si toata nava aia se dau cam 500k perle.

20. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Pina la ce lvl pot fi crescute pietrele de pe nava ? Dar cele de la mascota ?

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.