Event-ul de iarna se apropie!

Discuție în 'Anunțuri vechi și FAQ' creată de =Decadent=, 29 Noi 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. =Decadent=

    =Decadent= Board Administrator Team Seafight

    Eventul iernii 2013-2014​


    Vânătoarea sălbatică

    Tableta lui Odin! Numele acestui artefact misterios este învăluit în taină, istorie și povești care mai decare mai fantastice. Unii pirați spun că, cu ajutorul ei, Zeul Tată a domnit peste o ceată de duhuri războinice care, în nopțile de iarnă grea, își face apariția pe cerul de deasupra mărilor – numele ei este Vânătoare Sălbatică. Nimeni nu știe de unde vine sau cine o conduce. Unii spun că însuși Odin a blestemat aceste duhuri rătăcitoare la un marș etern, iar alții se jură că au văzut în fruntea lor ba vreun suflet răzbunător, ba vreo fiară însetată de sânge.

    Dar, ca în toate poveștile străvechi, adevărul e întrețesut cu legenda – o poveste de înfricat copiii năzdrăvani. Numai că legendele și fantomele au ceva în comun: se încăpățânează să existe într-o formă ori alta, chiar dacă numai în memoria colectivă. Din acest motiv, pirații de pretutindeni sărbătoresc în această perioadă a anului reconstruind o replică a Tabletei lui Odin, ale cărei fragmente trebuie să le găsească în cele patru zări. Poate o fi folosind la îndepărtarea duhurilor rele… Și totuși, anul acesta ceva straniu se petrece.

    Căpitanul William Paine, un faimos corsar, cuțitar și casanova e și el unul dintre cei ce credeau în Vânătoarea Sălbatică. Când preaiubita lui Mary a pierit în flăcările unui foc mistuitor, a căutat să-și înece amarul prin cârciumioare și taverne până când, acolo în aburii romului, legenda a devenit realitate pentru el. Auzise prea multe istorisiri nocturne despre nori ce nu puteau fi nori, despre spirite mânioase, despre victime care fugeau să-și scape viețile – nu mai putea socoti că totul era pură legendă, oricâte căni de tărie ar fi înghițit povestitorii. Undeva, cumva, Paine devenise încredințat că Vânătoarea era reală. Vânătoarea însemna putere – poate chiar peste moarte.

    Căutarea a fost anevoioasă și stranie din cale afară, dar Paine găsi în cele din urmă comoara comorilor. Alți corsari îl priveau cu batjocură și milă atunci când le arăta o bucată de marmură învelită cu grijă, dar Paine știa în sufletul lui că ținea în mână ceva mult mai prețios decât o banală bucată de marmură: era un fragment din tableta lui Odin. Originalul, nu o replică suvenir! Așa se făcu că bravul nostru căpitan se îndreptă spre o peșteră ascunsă pe o insulă părăsită, unde dansa și chiuia îndeplinind ritualul pentru care 18 bărbați plătiți să-l descopere, și-au pierdut viețile. Cerul tuna, fulgerele străpungeau bolta întunecată! Apoi, dintr-o dată, se așternea o liniște de mormânt făcând să se audă doar mocnitul unui foc obosit.

    După o veșnicie (ori să fi fost doar o clipă?), Paine își deschise ochii și crezul său se adeveri: Vânătoarea Sălbatică exista! Dar acum se întreba ce e cu biata Mary. Oare vânătorii aceia urmau s-o vâneze și pe ea?

    Nu vă jucați cu forțe pe care nu le înțelegeți, marinari. Vânătoarea Sălbatică, în frunte cu sinistrul Krampus, are acum 18 membri noi, și o nouă victimă de vânat…
    Între 1 și 24 decembrie 2013, cele șapte mări din Seafight celebrează un event de iarnă fablos – participă și tu: deschide lăzi înghețate, distruge dușmani de zăpadă și caută fragmentele din tableta lui Odin în speranța de a dobândi nava Bifrost – cea mai frumoasă și letală navă de pe întinsul mării…

    Ce mai aștepți? Ori poate că istorisirile căpitanului Paine sunt niște simple legende cu strigoi…
     
    adyterra, =icefire.= și CraZzY_Brio$el_InF apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.