event WC2014

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de criss_killer1, 12 Iun 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. criss_killer1

criss_killer1 Junior Expert

Buna ziua observ ca o data cu inceperea campionatului mondial de fotbal seafight nu a avut placerea sa ruleze un event similar cu cel de acum 4 ani sau similar cu cel care a avut loc la campionatul european de fotbal , poate sa scapat din vedere dar totusi mi se pare ca meritam mai mult decat acele recompense pe baza unor pronosticuri, cred ca eventul ar trebui sa se desfasoare pe mare nu pe un site extern , vin cu o propunere simpla pt programatori jocului : luati scripturile rulate acum 4 ani umblati putin la desinguri si la recompense si uite asa cu munca putina avem parte si noi jucatori de un event frumos alfel cred ca eu unul ma rezum a ma juca alte jocuri care nu au scapat din vedere ca totusi acest campionat mondial se desfasoara o data la 4 ani si au venit cu eventuri , surprize sau alte bonusuri acordate pe perioada campionatului mondial , sau si mai simplu urmaresc meciurile cu o bere in mana si din cand in cand mai dau si eu cu ochii la ce se intampla pe acest joc care mai de mult era frumos... va multumesc pt timpul acordat

2. criss_killer1

??? nici o opinie?
    nimic??

3. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Mai multe detalii despre event-urile care urmeaza puteti gasi // AICI //.
    Va exista un event legat de Campionatul Mondial de Fotbal, insa va fi o versiune simplificata. Vom reveni cu mai multe detalii (Anunt si FAQ) in preajma datei de incepere planificate.

4. criss_killer1

multumesc

5. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.