Feedback Eventul de Iarnă 2016

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de -pianoman-, 22 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

Mdaaaa.

2. PUPUIONUT

PUPUIONUT Scriitor în devenire

Am castigat pe putin 25 de harta lui nidhug si nu am primit partea si alti jucatori au facut de doua trei ori si au primit-o ... cum este posibil ?

3. **scorpions**

Mai sunt cazuri ca finalizezi harta si nu primești recompensa potențială, de exemplu eu din 4 hărți am primit doar la 2 recompensele! Unii ziceau că are legătură cu timpul petrecut în acea harta si deaceea nu primesc recompensă, însă dacă echipa este slaba nici nu ai șanse să o faci prea repede!

4. SoNy~Ro

SoNy~Ro Începător forum

Am observat 2 chestii interesante:
    Prima,un bug,care consta in:Uneori cand imi cumpar munitie de zapada de la piata neagra,primesc doar jumatate din cantitate,adica daca cum de 5k perle primesc 5k munitie si nu 10 munitie cum ar fi normal.
    A2a:Nu mai imi apare misiunea de la Sigurd Lundren,unde primesti la final un tun vodoo,nu mai exista misiunea sau e bug?

5. |SHARK|-ŁЄχ

|SHARK|-ŁЄχ Junior Expert

Nu are cum sa-ti ofere doar 5k munitie daca tu vrei 10k, iar misiunea de care zici tu apare odata la 2 zile.

6. |SHARK|-ŁЄχ

Pe ce se vor schimba la finalul eventului acadelele ? Nu am gasit pe niciun forum vreo informatie despre ele

7. butul1ca

butul1ca Scriitor în devenire

:))) aici ai dreptate, ai nevoie sa citesti vreo 3-5 forum-uri diferite + cautat pe google pe vreo 10 site-uri si din anii trecuti ca sa afli o informatie exacta. Si nu, nu fac misto de ce ai zis tu :D

|SHARK|-ŁЄχ apreciază asta.
  8. FreeSoul

FreeSoul Scriitor activ

Harta aia este o mapa FAIL, cred ca era fumat programatorul si i s-a pus pata pe o Balena... Puteau sa puna si ei clasamente zilnice unde sa iei partea de harta, fara dropul asta mizer de acum din minijoc...

9. **scorpions**

chestia cea mai importanta e ca recompensele nu se dau, recompensele potentiale nu mi le da, care e problema? Am facut astazi deja 3 harti si nici la una nu mi lea dat, sau sunt prea mari recompenselea alea ( 10 triton, 10 legba, 10 dragonfire) si nu se dau la oricine? Un moderator/admin poate sa transmita problema mai departe sau cel putin sa ne explice de ce nu se dau recompensele alea tot timpul la finalizarea hartii de grup. Ca la 25k munitie cheltuita in harta aia si cu o recompensa de doar 6 k perle se cam face gaura in buget!

10. nu sunt admin dar recompensele alea se dau daca faci cum trebuie minijocul.si partile se da la fel la toti 5 jucatori, importanta e strategia ca sa le obtii

11. ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪

๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪ Locuitor permanent

ce naiba merge asa in reluare jocul se blocheaza,dati restart,nu se vede cat de prost merge?

12. **scorpions**

Dacă tot finalizezi harta aia mi se pare corect sa dea si recompensa ce contează cum a fost făcută!

|SHARK|-ŁЄχ și -~IoNuT~-1998~- apreciază asta.
  13. SoNy~Ro

SoNy~Ro Începător forum

Ieri nu am avut misiunea cu tunul voodoo,si nici azi nu o am,si au cam trecut 2 zile

14. |SHARK|-ŁЄχ

Nu stiu ce sa zic...dar misiunea aia apare la fiecare 2 zile, mai exact in zilele impare. Misiunile de event se reseteaza in fiecare zi la ora 12:00 ora Romaniei, trebuie sa apara 100%.

15. butul1ca

Tu de ex ai astazi misiunea cu tunul voodoo?

16. **scorpions**

Ieri stiu sigur ca nu a fost misiunea cu tunul vodoo!

17. butul1ca

Asa si eu, nici ieri dar nici astazi nu am avut-o.

18. FreeSoul

FreeSoul Scriitor activ

Am scos 2 minute la minijoc si nu am luat nimic.. Mda...
    Berbecul Negru apare odata la 10 ani...
    Erau buni niste Hugini si un Jormungander sa mai luam niste cristale, turte..

Modificat ultima dată: 8 Dec 2016
  19. |SHARK|-ŁЄχ

La voi se intampla ceva foarte ciudat...eu chiar ieri am facut-o, am si raportul...

2016-12-07 16:06:03
    Ai primit 1 x Tun Voodoo.

Modificat ultima dată: 8 Dec 2016
  20. **scorpions**

Ieri din 3 harti finalizate nici la una nu am primit recompensa, am impresia ca ieri nu se acordau recompensele "potentiale''! Dar nici nu mai conteaza ca ne-au prostit ca chestia asta deja e in moda pe aici si la urma urmei sa incheiat Faza Njord Saga si este foarte bine acest lucru ca prea profitabil era :)))))))!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.