Feedback Eventul de Iarnă 2016

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de -pianoman-, 22 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ThePequod

ThePequod Novice forum

Use bonus code: "WINTERWONDERS" to get following:
    - 150.000 Snow Ammunition
    - 15 Lost Love
    - 10 Brothers in Arms
    - 2 Voodoo cannons

susanu_el, *Peace.Maker* și FreeSoul apreciază asta.
  2. Graverattack

Graverattack Scriitor în devenire

multam

ThePequod apreciază asta.
  3. ThePequod

ThePequod Novice forum

Cu placere

4. susanu_el

susanu_el Junior Expert

IN SEARA ASTA DOAR NINSOAREA MERGE UNSA PE JOC , RESTU E BLOCAT TOATE NPC STAU PE LOC , NU POT TRAGE IN NIMIC -TRAGE O DATA SI APOI IA PAUZA OR FI OBASITI PIRATI LA ' B.P '- MAI INCERCAM SI MAINE

5. susanu_el

susanu_el Junior Expert

MULTUMIM - FAC CINSTE CU UN ROM

6. _DarthVader_

_DarthVader_ Începător forum

Va rog frumos cineva care poate sa-mi spuna si mie care-i mascota aia de da + 10% vindecare maxima(bijuterie speciala). Multumesc anticipat!

7. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

Noile mascote și mascota de la eventul de anul trecut le poți obține în Piața Neagră, în schimbul omuleților de turtă dulce!
    Mascotele au următoarele statistici:
    • Habrok: +10% șanse de lovitură şi +25.000 HP
    • Munin: 11,25% șanse de lovitură, +25.000P PV și 50% bonus puncte bătălie (bijuterie specială)
    • Elivagar: +11,25% șanse de evitare, +35.000 HP și 10% vindecare maximă (bijuterie specială)
    • Hrimthursar: +25.000 PV și + 3,25% daune tunuri
    • Eikthyrnir: +25.000 HP și +7,5% șanse de lovitură
    • SAU link-ul: https://board-ro.seafight.com/threads/faq-eventul-de-iarna-2016.55448/

S^H^O^G^U^N apreciază asta.
  8. _DarthVader_

_DarthVader_ Începător forum

Draga prietene nu vreau sa te simti ofuscat dar acest lucru am vazut si eu ,ceea ce mi se pare aberant este ca mascotele cu 3 pietre sant mai ieftine ca cele cu 2 pietre si as fi vrut sa-mi spuna cineva care a cumparat pentru ca nu as vrea sa iau teapa si nu am turte pt. 2 mascote.

9. AKYBOY

AKYBOY Avansat

E bine ca acum nici nu ne mai putem loga :(

10. butul1ca

butul1ca Scriitor în devenire

Informatiile de care aveai nevoie ti-au fost oferite de scorpions, ala de nu vrei sa se simta ofuscat. Din pacate tu ai nevoie de un desen ca sa pricepi.

11. ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪

๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪ Locuitor permanent

dati restart ca nu merge jocul deloc,se blocheaza incontinuu

12. _BRAINIAC_

_BRAINIAC_ Scriitor în devenire

in ce se schimba turtele sa stiu daca le pastrez:))))??

13. [*dutzu*]

[*dutzu*] Novice forum

Salut ,

De ce trebuie la fiecare sfarsit de event sa punem aceiasi intrbare "In ce putem schimba monedele de event ".
    Credeti ca se poate sa anuntati din timp acest lucru pentru ca toata lumea sa stie ce are de facut ???
    Cred ca meritam acest lucru .
    Luati in calcul acest lucru .

Asteptam cu nerabdare raspunsul vostru .

14. The13thWarrior

The13thWarrior Avansat

nici eu nu inteleg tampenia asta...de ce nu se dau toate informatiile de la bun inceput?

15. |SHARK|-ŁЄχ

|SHARK|-ŁЄχ Junior Expert

Exact, nu inteleg de ce nu anuntati dinainte ce primim pe e diferitele monede de event, credeti ca asta ne-ar face sa nu mai tragem la navele de eveniment ? Oricum ne dam seama daca se merita evenimentul sau nu... De exemplu de la eventul asta mi-au ramas peste 20k de turte dupa ce mi-am facut un stoc consistent de dragoste pierduta, iar acum nu am ce sa fac cu cele 20k de turte dulci...chiar sunt curios daca se merita sa le pastrez sau sa cumpar de ele lumini de iarna si darul lui Asclepios.

16. mydyla

mydyla Conte forum

Nu stiu de ce dar unii chiar si-au facut un tel din a intreba "ce se da la final pe ..turte , suflete , etc (ce o mai fi la event)"... stiti foarte bine ca in procent de 90% s-a dat munitie . |SHARK|-ŁЄχ daca tu ai acum 20k de turte pe nava , avand in vedere ca la piata au fost tunurile vodoo si ...uimitor ai tinut turtele pentru "ce sa va da" la final de event ... scuze , nu te inteleg .

17. |SHARK|-ŁЄχ

Da si eu ma astept sa primesc tot munitie dar se poate sa schimbe recompensele, cine stie. De eventul asta mi-a luat doat 10 tunuri voodoo pe care le-am folosit la upgrade, in rest le-am avut cumparate pe bani...deci chiar nu am avut ce face cu turtele dulci, le-am facut din Berbeci.

18. mydyla

mydyla Conte forum

mda ... e lasa ca aici era vb de turte nu de bani ... ma bucur ca printre randuri inteleg ca esti full vodoo lvl 5 , felicitari !!!

19. |SHARK|-ŁЄχ

Merci, oricum eventul asta a fost destul de bun, mai ales pentru ca ai putut sa obtii atat de usor tunuri voodoo fara sa investestesti bani.

20. mydyla

mydyla Conte forum

da , a fost un event bun datorita berbecului negru , avand in vedere update-ul ptr tunurile vodoo ... tunurile care se dau in joc fara bani sunt foarte putine , deci baza tot in payment ramane , ptr cei care vor sa le aiba mai repede ... sa nu uitam ca nu toti isi permit sa bage bani , mai ales copii de pe joc :)...

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.