Feedback Eventul de Paste - Runda de discutii

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Rain, 14 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Rain

Rain Guest

Ahoi Piraţi,

Aici puteţi comenta event-ului de Paste. Vă rugăm să acordaţi atenţie exprimării voastre. Vă mulţumim!

Echipa voastră Seafight

2. YceProject

YceProject Scriitor activ

Daca am inteles eu bine nu o sa mai pot sa bat epave in pvm asa e nu? pare ok dar ceva e cel mai urat faza cu ultima lovitura pe bune? asa toti o sa pandeasca si o sa fure la maxim ....

3. VLAD

VLAD Talent de excepţie

ultima lovitura conteaza pentru clasament, deci recompensa o sa fie acordata in functie de damageul cauzat, cum a fost la Theseus, cel putin asa inteleg eu

4. YceProject

YceProject Scriitor activ

hmm si la epave avand in vedere ca suntem in pvp?

5. VLAD

VLAD Talent de excepţie

daca ai lvl 1-5 primesti recompensa la epavele din hartile 1-5 asemeanea pt 6-15 si 16-20

6. catasperanta

catasperanta Locuitor permanent

cate am citi este un event pt cei mari care au dgm foarte bun nu stiu ce sanse au cei mici sa faca ceva oricum nu mai conteaza

7. Leonidas-ŁЄχ

Leonidas-ŁЄχ Începător forum

Cei mici au aceleasi sanse care le aveau si cei mari cand erau mici.
    In privinta epavelor avand in vedere ca peste 80% din jucatorii de pe EG 2 au nivel mai mare de 16 mi se par putine hartile in care pot distruge epave.

8. Barosanu.No.1

Barosanu.No.1 Novice forum

partea rea la event este cu epavele daca ai lvl prea mare adio recompensa ce frumos pe servarul europe global 3 nici nu o sa pot sa fac nimica deoarece cei mai multi jucatori fac parte din cea mai mare alianta si cam toti care fac parte din alianta aceia sunt....................................................... si mai mult te poti astepta de la un caine ca macar cainele e caine dar astia sunt mai rau

9. dreamin`for`my`angel

dreamin`for`my`angel Junior Expert

Eventurile marca bp au devenit cam plictisitoare ,dai la epava dar trebuie sa ai grija in ce harta dai ,tragi la event si nu stii ce vei primi ,speri sa inlocuiesti un skin pt care ai tras acum 15 zile cu altul imbunatatit cu 2500 pv...!IN ceea ce ma priveste imi vindeti aceeasi marie de acum 2 saptamani ,dar cu alta palarie!DOAR atat puteti in materie de originalitate dragi programatori BP?slabut si subtire ...
    PS Am si cateva nelamuriri ...In faq se specifica ca ,citez> Adversarii NPC de pe hărțile 6-15 pot fi atacați doar cu muniție elită.<..DAR MAI SUS DE 15 POT ATACA CU MUNITIE DE AUR?
    SI Ce se va întâmpla cu sufletele și cheile mele?Detaliile vor fi anunțate cu puțin timp înainte de event..De fapt vor fi anuntate inainte de sfarsitul eventului?)

Modificat ultima dată: 14 Apr 2014
  10. dreamin`for`my`angel

CEI mici nu au aceleasi sanse ,pt ca acum sunteti voi mari ..si ati invatat de la cei dinaintea voastra doar lucrurile rele

11. Zeusian

Zeusian Comisar forum

de acord si nu prea. unde mai vezi jucator nou cu cont mic?? chiar nu ai cont mare? nu cred! sincer.
    Revenind la subiect, nu puteti ingramadi 80% din jucatori in 6 harti. 17, 18, 19 si 20 au cate o harta, nu 2-3 ca multe harti mici.
    bagati protectia inapoi, nava elita tunurile de 50 si puntile pe aur, da' nu va bateti joc de noi.

imi aduce aminte de bancul acela cu Stefan cel Mare, care vine intr-o zi si le spune ostenilor ca de a doua zi vor avea 2 o lance si nu fiecare cate una ca pana acum, deoarece tara are datorii. dupa ceva vreme anunta ca vor fi 4 la o lance ... 8 la o lance ... 16 la o lance ... Cand apare sa faca din nou anunt, un ostean mai curajos il intreaba de ce, la care el raspunde: Ascultati cuvintele mele care v-am fost baci pana la adanci batraneti, datoriile nu sunt ale mele, nu sunt ale voastre, ci ale urmasilor urmasilor vostrii in veacul vecilor! :)

☠☠MARYUSZ☠☠ apreciază asta.
  12. victor

victor Junior Expert

toti am fost mici si era mult mai greu decat acuma ,cand eram mic ma scufundau toti si pierdeam iar 15 20 mn sa gasesc o luminita sa ma repar cand gaseam vinea altul si iar ma scufunda ,acum te repari pe aur si te mai mai vait ca ramai mic,,, si eu pot spune ca e mai bn de voi cei mici, deca de cei care au lvl 20 care trebuie sa lupte sa poata traga la event ,,,, iar ca sa ajungi mare iti ia cativa ani de jucat si cativa bani investiti

13. SeafRO

SeafRO Duce forum

Eventul asta clar nu este pentru jucatorii de level mare. Nici nu cred ca voi intra tinand cont ca 80-90% dintre jucatori se vor inghesui in 4 harti. Este bataie de joc acest event. Sa amintesc ca nava care da plus damage (acel buff temporar) este in hartile 1-5? Cu ce ma ajuta? Sau epavele care erau oricum putine dar acum nici macar nu vei apuca sa tragi un harpoon ca iei apa pana la al doilea.
    O noua porcarie marca BP.

14. dreamin`for`my`angel

Si ce frumos era ,colegii erau colegi si iti pastrau luminita ,jucatori necunoscuti te ajutau la almirante sau tiamati total dezinteresati ,altii te scufundau de iti zburau fulgii....Acum doar partea cu scufundatul e de actualitate ,si lumea meschina incearca sa se justifice cu explicatii penibile de genul ..cele 3 PB ma fac un luptator mai bun .iar faptul ca te-am scufundat de 5,6 ori e o greseala care sigur ...se va repeta .SUNT sigur ca nave lvl mare vor fi toata perioada in hartile mici ,si eventul lor vor fi navele lvl mic ..DE ACEEA ii deplang pe cei (multi ,putini ,dar nu inexistenti )mici !PT ca ,pe langa eventul care presupune sa ai o nava cat de cat dotata(ceea ce nu cred ca au) ,mai trebuie sa tina piept si VITEJILOR plictisiti de aglomeratia din hartile mari .

Achilles[❶NE] apreciază asta.
  15. Achilles[❶NE]

Achilles[❶NE] Profesionist forum

navele Boss dinte sangeros si sabie argintie trebuie doar cu munitie elita doborate?

|†|¢ασѕ|†| apreciază asta.
  16. ☆DeathShadow☆

☆DeathShadow☆ Novice forum

Sa speram caci va fi profitabil si pentru cei cu level 6-15 (perle, suflete/blestemate/radiante) in functie de cat tragi, nu sa ai faci cele mai multe daune ...... iar , eventul daca se desfasoara in doar 3 harti , o sa fie cam aglomerat, iar pt cei care , nu au alianta puternica, eventul pentru ei , va fi doar dupa restart ....15(min)

17. ☆DeathShadow☆

☆DeathShadow☆ Novice forum

18. TIRANUL

TIRANUL Scriitor activ

domnilor de ce nu asteptati sa inceapa eventul si pe urma sa incepeti sa comentati?
    sunteti mai rai ca niste babe la radio sant!

19. Zeusian

Zeusian Comisar forum

stiu ei ce stiu :) sau mai crezi in mos craciun si zana maseluta??

20. zana*maseluta

zana*maseluta Începător forum

Hmmm... deci nu mai crede nimeni in mine...

Toti "domnii" de sus nu asteapta pentru ca s-au invatat cu "eventurile" de pana acum, ori sunt pline de lag sau buguri, daca sunt profitabile, ori va fi un event slab. Cam asta a reusit bigpoint sa ne aduca in ultimii 3-4 ani.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.