Feedback Eventul de Paste - Runda de discutii

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Rain, 14 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Zeusian

Zeusian Comisar forum

pana cand nu poti sa le iei de 2 ori. asa ca uita

2. Zang

Zang Scriitor în devenire

Zeusian, poate te urc pe luna. Nu am cumparat tunurile lustruite si ma intereseaza pana cand gasesc item-ul la piata ca sa stiu cand sa-l cumpar.
    Nu te mai baga in seama aiurea.
    Admin?

Σ[RØ]RR™ apreciază asta.
  3. ◄ऌ►Edwarrd◄ऌ►

◄ऌ►Edwarrd◄ऌ► Scriitor în devenire

pai bine ma piano:
    • Hitpointurile NPCului "Inimă Înveninată" au fost reduse de la 25.000.000 la doar 20.000.000;
    • Daunele provocate de NPCul "Inimă Înveninată" au fost reduse de la 5.000 la 2.000;
    • Asistenul NPCului "Inimă Înveninată" va oferi acum o recompensă fixă de 1 suflet blestemat sau 1 tun de calibru 55 - atât timp cât îi provocați cel puțin 5% daune;
    • Comportamentul NPCului "Dinte sângeros" a fost modificat într-unul mai defensiv.
    nemaipomenit ma...hp npc inima invenitata a fost redus de la 25kk la DOAR 20KK...
    cu daunele e ok, dar nu credeti ca ar fi cazul sa scadeti hp la 15kk si sa bagati mai multi asistenti? voi va inchipuiti ca sta unul de-asta de lvl 1-2-3 cu 10 tunuri de 50 maxim pe nava si restul de 30, fara punti elita sa dea singur la inima invenitata? aa sa nu uit...tre' sa dea si la ASISTENT... mai ganditi eventul asta...si poate il restartati....e un ESEC COMPLET

Σ[RØ]RR™ apreciază asta.
  4. ◄ऌ►Edwarrd◄ऌ►

si inca ceva "domnilor admini"...voi sunteti vocea noastra in fata bigpoint-ului si tehnicienilor care lucreaza la jocul asta...(ma rog, asa ar trebui sa fie) - am avut tone de idei si propuneri, DAR nu s-a implementat absolut nimic din ideile jucatorilor( nu ma luati cu dovezi ca nu aveti nicio dovada si stiu cum sa va dau proba contrara). dar totusi, aveti putin respect SI FATA DE NOI, fiindca din banii playerilor mancati de 3 ori pe zi acasa si faceti ceva...nu doar stati, dati un raspuns in 2 peri si jumatate, eventual mai dati un copy paste de la posturile tehnicienilor si bagati banii in buzunar. ati omis de n ori ca suntem si noi aici. ASTEPT o schimbare de atitudine. pana atunci voi continua sa "dau" in voi

5. ◄ऌ►Edwarrd◄ऌ►

AI PIATA NEAGRA, itemele le poti achizitiona de acolo pana la sfarsitul eventului sau pana cand scrie in FAQ, daca nu ma insel. daca ai de gand sa urci pe cineva pe luna angajeaza.-te la NASA.

6. Σ[RØ]RR™

Σ[RØ]RR™ Începător forum

Edward,nu e vb de HP, ci de recompensa cum am spus mai sus,n-ar fi o problema daca am iesi +macar 1K perle ca atunci am trage cu elita si 20KK ar face si unu mic,ca ar avea motiv sa-l faca da na....Pianistul crede ca si in hartile de 1-5 sunt sute de jucatori si il dau jos in cava in 5 min,desii vede pe statistici ca defapt nu da nimeni la el , dar acu cred ca e prea tarziu eventu e pe terminate si cei mici nici la epave nu dau ,am vazut ca si acolo recompensa e mai buna cu mult decat la noi astia "picicari"

◄ऌ►Edwarrd◄ऌ► apreciază asta.
  7. ◄ऌ►Edwarrd◄ऌ►

pai tocmai, la recompensele astea nu merita sa dai jos 20kk hp.... si apropo, de cand sunt 3 amirali de acelasi fel pe aceeasi harta????

•2PἄčĶ•†69† apreciază asta.
  8. catasperanta

catasperanta Locuitor permanent

oricum este cel mai prost event de cand joc bv B P ATI STRICAT JOCUL DE TOT VA FELICIT

9. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Pai ei calculeaza eventul cu navele full si pt jucatorii mici. Si ca sa nu faci nimic la event, daca ar putea sa ne mute pe toti intr-o harta.

Σ[RØ]RR™ apreciază asta.
  10. Zeusian

Zeusian Comisar forum

raspunsul meu il poti citi dar inf din faq si symc nu. ce ar fi sa te trimit eu cu satelitul? drum bun

11. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

-Trebuia sa apara npc-ul mare de event din harta 10-20, si un alt event npc mic din 2-10 => la fel si epavele.
    -In piata neagra este saracie mare ( iteme putine si cer cam multe radiante pe anumite iteme)
    -Zonele cu buff-ul de aparare/damgage/reparare sunt aiurea => sunt prea multi jucatori care se inghesuie pe 2cm² si mai apar si zonele rosii care iti scad damage-ul si nici nu le vezi.
    -Lag foarte mare.
    -Radiante prea putine in NPC-uri.
    -Designurile au o rata de drop foarte mica. Eu si acum imi pun intrebarea: Cum mi-a picat mie doar designul mic fara damage la tunuri in harta 17/1? ( 7 mil fosfor si nu am designul mare... e aiurea .. )
    -Un Event NPC sa-l facem cu cava nu s-a bagat. :(

Epavele au recompense bune .

◄ऌ►Edwarrd◄ऌ► apreciază asta.
  12. ◄ऌ►Edwarrd◄ऌ►

exceptand cantitatea excesiva de sapiente au recompense bune

13. Zang

Zang Scriitor în devenire

Astia mai mici primesc sapiente, noi astia de mai sus, primim pietra iutelii...
    Ma mir cum de dau asa bine epavele..

14. Zeusian

Zeusian Comisar forum

lasa ca baga un sincron si nu o sa mai dea. este o eroare.

15. ◄ऌ►Edwarrd◄ऌ►

:)))mda...am lvl 10 omule:)) m-am plictisit numai de sapiente

16. terrylinca

terrylinca Scriitor în devenire

2014-04-25 12:46:51
    Ai primit 57 perle.
    57 Perle
    2014-04-25 12:43:38
    Ai primit 1657 perle.
    1'657 Perle
    Ai primit 1716312 PE (puncte de experiență).
    Ai primit 3 x Suflete blestemate.
    Ai primit 13950 x Rugi.
    Ai primit 2000 x Rugi.
    2014-04-25 12:42:17
    Ai cumpărat 5000 x Rugi din piața neagră.
    -3'500 Perle
    2014-04-25 12:41:05
    -3'500 Perle
    2014-04-25 12:37:54
    Ai cumpărat 10000 x Rugi din piața neagră.
    -7'000 Perle
    2014-04-25 12:36:09
    -3'500 Perle
    2014-04-25 12:33:26
    Ai cumpărat 10000 x Rugi din piața neagră.
    -7'000 Perle
    2014-04-25 12:31:16
    -3'500 Perle

17. terrylinca

terrylinca Scriitor în devenire

asta event
    BATAIE DE JOC

18. Sultanu__ro

Sultanu__ro Începător forum

de ce pe serverele rusesti sau bagat la piata neagra bufful de cristal iar la noi nu?

19. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

Ce gluma buna....
    radiante-150
    blestemate-450
    perle-100'000

In 10 zile de event am facut 23 radiante:))nu era suficient 100.000 perle?
    Nici nu vreau sa ma gandesc ce scoruri o sa fie la ghiulele de gheata:))
    V-as recomanda sa va bagati buff-ul in.......inapoi in magazie ca sigur nu o sa aveti multi cumparatori!!!

20. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

Apropo....in urma recalcularii cristalelor la abilitati iar ne-ati tras-o!!!si aici ma refer la noi cei care am muncit si am cotizat 2-3 ani de zile.
    De ce un jucator nou sau vechi dar mai 'lenes' sa isi faca abilitatile acum cu 25% mai ieftin?Nu era normal in urma recalcularii sa dati celor care au deja 60 abilitati cristalele inapoi?
    Sa va fie rusine!!!asta in caz ca stiti ce inseamna asta!!!

YceProject apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.