Feedback Eventul de Paste - Runda de discutii

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Rain, 14 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Vitamina.C

Vitamina.C Avansat

A fost la piata si o mascota
    2014-04-25 12:56:32Ai cumpărat 1 x Tibbok din piața neagră.-1 Perle
    Era ciudat ca a costat doar 1 perla, minunea nu a durat mult
    2014-04-25 13:44:43Retragere sistem: 1 x Tibbok. Motiv: Stornare
    1 Perle
    Si uite ca bp ne arata ca greselile se pot indrepta ... dar nu cele care sunt in defavoarea noastra.
    Eu ma intreb ... oare chiar mai baga lumea bani in jocul asta?

2. Zang

Zang Scriitor în devenire

Ce-i cu mascota aia de o perla?

3. mydyla

mydyla Conte forum

WOW ... cand ati stabilit pretul la buff-ul de cristal, probabil ca v-ati gandit ca multi si-l doresc atat de mult ca vor plati ...oricat .:) Imi doream acest buff ...100.000 de perle era suficient totusi nu-s de colo atatea perle . La cate suflete cereti ... sincer pentru 14 zile cat este valabil acest buff ... nu sunt aeriana sa bag cardul ... hai sa fim seriosi ...5 minute .

Vanzare .... maxima :)

Wanderlust și ◄ऌ►Edwarrd◄ऌ► apreciază asta.
  4. Wanderlust

Wanderlust Scriitor în devenire

si a retras la toata lumea petul acesta?

5. SeafRO

SeafRO Duce forum

Sunt multi care baga altfel nu si-ar permite sa se comporte in acest mod.

6. SeafRO

SeafRO Duce forum

Dragi admini, voi chiar nu aveti nici o limita cand intindeti coarda? Ce logica ati avut sa bagati acel buff de cristal la pret de monopol? Sa inteleg ca l-ati bagat numai pentru cei care aveau de toate inclusiv suflete si buffuri din belsug (adica alianta adminilor de pe serverul EG2) si nicidecum pentru jucatori.

7. SeafRO

SeafRO Duce forum

Am o intrebare pentru admini: voi chiar va bateti joc de noi? Astazi si ma refer la absolut toata ziua (!!!) nava event Sabie de Argint a aparut exclusiv in hartile aliantei ffostilor si actualilor angajati BP. Daca este o intamplare este mult prea intamplatoare. Cumva algoritmul dupa care ati stabilit sa apara nava event a fost calculat in asa fel incat sa va jucati numai voi? Sa intelegem ca v-ati facut un event numai pentru voi fiindca sunteti angajati ai BP si nu este nimeni care sa va traga la raspundere? Voi chiar vreti sa ajungem in Germania cu raportarea acestor abuzuri ale voastre cu repercursiunile de rigoare?
    Cum este posibil sa apara numai in acele doua harti eventul iar in restul pauza? Sunteti sub orice critica si nu pot spune ca ma asteptam la acest lucru din partea unor angajati care, atunci cand au fost jucatori, se bateau cu pumnii in piept si spuneau ca ar vrea sa faca un joc corect si frumos dar l-au distrus cu totul de cand au fost angajati. Parca ati fost angajati sa reparati acest joc nu sa il ingropati. Nu-i asa Allia? Tie cum ti se pare acest event de toata jena cu reguli facute pe genunchi si implementate in wc de femeia de serviciu si de portar? Mie mi se pare o mare porcarie made in Romania, mizerie caracteristica unei anumite categorii sociale nu tocmai flatante.

◄ऌ►Edwarrd◄ऌ► apreciază asta.
  8. SeafRO

SeafRO Duce forum

Si pana azi s-a intamplat sa stam cateva ore fara nava event dar astazi sa nu ai nici o nava event absolut toata ziua inseamna clar ca ori nu sunt capabili sa creeze un sistem de joc corect si inteligent ori o fac in mod voit si pot sa isi pastreze jocul si sa se laude ca sunt cei mai buni pe scara blocului stiind ca au toate jucariile si .... se joaca singuri fiindca o data ne uitam dar a doua oara intoarcem spatele si plecam sa ne jucam cu altii care impar prajitura cu noi nu o mananca singuri ca umflatii flamanzi de faima de 5 minute.

◄ऌ►Edwarrd◄ऌ► apreciază asta.
  9. ◄ऌ►Edwarrd◄ऌ►

◄ऌ►Edwarrd◄ऌ► Scriitor în devenire

n-ai vazut? inainte era doar cd-ul add-on de cumparat care iti dadea alte designuri si nu stiu mai ce, iar nave erau de castigat la eventuri, nu se cumparau cu cardul. acum am trecut de la leu la euro si de la perla la card la monede...

10. SeafRO

SeafRO Duce forum

"Cel mai asteptat event..."
    Ati avut dreptate sa ii puneti acest nume. Probabil ca ati asteptat mult sa puteti sa va pacaliti sefii si colegii si sa faceti un event numai pentru voi si cei din alianta voastra. Sunteti niste hoti de cea mai joasa speta, total lipsiti de profesionalism, corectitudine si bun simt in afaceri. Ce ati facut din acest event care ar fi avut un oarecare potential este de rasul curcilor si la fel sunteti si voi. Ati dat PE cu carul fara nici o logica (doar aceea de a schimba banutul unora si altora), navele event ies numai in anumite harti si dupa un algoritm josnic si fara cea mai mica intentie de joc inteligent si corect, voi va comportati ca surzii in lumea orbilor etc.
    Ce pot sa va mai spun?
    Felicitari ca, pentru a doua zi consecutiv, nava Sabie de Argint iese pe EG2 strict numai in hartile celeilalte aliante, mai exact in hartile in care se afla alianta voastra. Sunteti josnici. Credeti ca daca veti trage singuri la acest event nu va vom da la pesti? Sau ca daca veniti 100 de nave pe 10 nu luati apa? O sa va scufundam cu tot cu eventul vostru si, poate, o sa scufundam si BP ca sa va vedem acolo unde va este locul: la coada la somaj.

11. SeafRO

SeafRO Duce forum

Si mie mi-a dat ban fara motiv un admin, suportul a recunoscut ca asa s-a intamplat dar credeti ca lasul a ridicat banul si si-a cerut scuze? Nici pe departe dar a avut tupeul si nesimtirea sa imi stearga toate postarile in care vorbeam de acel ban. Unii sunt lasi si lipsiti de coloana vertebrala, niste neica nimeni care au ajuns in anumite pozitii, nu au habar ce sa faca si actioneaza dupa bunul plac (mai exact dupa cum le zboara gargaunii prin cap ca inteligenta nu se vede ci numai lasitate si reactii de impuls), fara sa existe nici un superior care sa ii traga la raspundere fiindca se acopera intre ei. Pana si suportul nu mai recunostea ca au dat acel raspuns incriminator pana cand le-am facut fwd la mesaj si, incepand cu acel moment, nu au mai raspuns la mesaje pentru ca doreau sa se acopere. Inca pastrez acel mesaj si il voi arata cui trebuie din Germania cu prima ocazie ca sa ii ajut sa ajunga la coada la somaj.

12. unuplusunu

unuplusunu Novice forum

Pentru sufletele ramase in urma eventului ce vom primi la schimb?

13. Zeusian

Zeusian Comisar forum

au anuntat putin inainte de a incepe eventul. tu nu ai vazut anuntul pe forum??

aaa, in ce va consta schimbul sunt curios si eu sa aflu :)
    dar in faq ei au spus clar ca noi vom sti inaintea eventului :)
    citez:
    Ce se va întâmpla cu sufletele și cheile mele de event la sfârșitul eventului?
    Articolele blestemate și cele radiante vor fi schimbate cu articole din joc la sfârșitul eventului. Detaliile vor fi anunțate cu puțin timp înainte de event.

Articolele blestemate și cele radiante vor fi schimbate cu articole din joc la sfârșitul eventului. Detaliile vor fi anunțate cu puțin timp înainte de event.

unuplusunu apreciază asta.
  14. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Zeusian, posturile tale imi aduc un zambet pe fata :D .

15. mydyla

mydyla Conte forum

Ati implementat .... in fine ... de ce s-au schimbat unele chestii la event ?
    Bulinele de dmg ...sunt fix nule dc ? Posibil sa mai fie ... probleme :)
    Nu s-a anuntat ca noile ...implementari vor afecta eventul in desfasurare !!!!

16. Zeusian

Zeusian Comisar forum

dati un voucher de radiante ca sa putem lua bufuri ca la event luam pauza. nu este coresct ca pentru 50 de suflete amarate sa trebuiasca un card de credit!!! ca sa nu mai spun de buful de cristal unde cereti o tona, pe langa perle, de parca primim bani in banca :)

17. SeafRO

SeafRO Duce forum

"Ahoi Pirați,

La finalul acestui event, sufletele blestemate vor fi schimbate cu cristale la un curs de 2 suflete pentru un cristal. Sufletele radiante vor fi de asemenea schimbate la un curs de 1 la 1.

Echipa voastră Seafight"

Pana acum cursul era dublu dar de ce sa dati cand puteti sa fiti ieftini la malai si scumpi la tarate? Daca pana acum lumea mai baga in speranta ca la final primesc ceva acum o sa jucati singuri. Stit care este surpriza? Actiunea voastra are si recul si vor scadea cotizatiile prin urmare s-ar putea sa va tremure scaunele si sa pierdeti bonusurile. Va cunosc mentalitatea de 2 bani (sa luam de la astia si sa aratam ca suntem rai si tinem cu patronul ca ne tine) dar se va dovedi paguboasa pe termen lung (isi va da seama "amaratul" care va plateste salariul ca pierde din cauza voastra si va va da un sut acolo unde trebuie).
    VARZAAA !!!

18. SeafRO

SeafRO Duce forum

A fost serverul in revizie (teoretic fiindca ati vrut sa faceti niste modificari, in special la event). Sa vedem ce s-a intamplat intre timp:
    - cercurile de penalizare apar mai des si sunt mai mari in diametru - sa nu uitam ca acum se focuseaza "intamplator" pe cei cu damage si pe cercurile care maresc damageul
    - PE primite sunt mai putine
    - ajutoarele navei event apar greu
    - cercul care marea damageul nu o mai face - NU MAI ARE NICI UN EFECT PROGRAMATORII LUI PESTE FRIPT
    Pe scurt: acum iesim intr-o mare gaura... din nou!
    Am luat 75k munitie cu 52500 perle si am primit 46999 perle (un minus de 5500 perle) tinand cont ca dimineata primeam in plus 10-20k perle la acelasi damage si consum. Prin urmare acum ies pe minus cu 15-25k perle comparativ cu dimineata.

Am vrut sa intru in pergament macar dar nu se poate!!! Imi vede hartile de pe pagina principala dar nu si de pe harta prin urmare puteti sa luati o pauza fiindca asa ceva este inadmisibil.

Revin: dupa o perioada si-a revenit cu pergamentele dar iar au aparut probleme cu epavele care nu dau nimic. Multumim nu pentru nimic ci pentru ca ne bagati mana in buzunare. Rusinos si penibil.
    In alta ordine de idei: am pus castelele si abilitatile pe harpoane ca sa trag repede nu ca sa dau manual fiecare foc fiindca voi nu sunteti capabili sa opriti altfel codatii (de parca o eroare la 1 epava din 50 ar deranja) si pastrati un script care intrerupe aleatoriu tragerea navelor cu harpoane. Jalnic sau de tot rasul - va las sa alegeti cu sa calificati distrugerea intentionata a jocului.

SUNT CURIOS DACA VREUN ADMIN VA AVEA BUN SIMT SA INTRE SI SA RASPUNDA REFERITOR LA ACESTE ERORI - MA REFER IN TIMP UTIL NU PESTE 3 ZILE.

Modificat ultima dată: 29 Apr 2014
  19. SeafRO

SeafRO Duce forum

Mai inteligentilor ... cand dati restart nu imi blocati accesul pe harta marii cu 10 minute inainte de restart fara sa imi delogati si nava de pe mare ca ma scufunda npc din cauza lipsei voastre de materie cenusie. Pe langa ca nu este normal sa blocati accesul pe mare sau in pergament (unde blocati cu 30 de minute mai devreme, ma mir ca nu opriti accesul cu o saptamana inainte sa va asigurati ca nu este nimeni sa dati despagubiri) dar blocati si accesul cand sunt deja logat si dau refresh? Adica mie imi dati mesajul LOST CONNECTION dar nava nu o delogati ca era prea greu sa aveti bun simt si sa scrieti inca o linie de program nu?
    Mi se acreste din ce in ce mai mult de erorile voastre si de eternele batai de joc si figuri.
    Sa nu uit ceva: am discutat cu un dezvoltator roman si s-ar putea sa scoatem un joc 100% concurent cu acesta dar cu respect fata de jucatori. Credeti ca (daca si cand il vom face ...) veti mai avea ce face pe aici? Poate pe Dark Orbit sau Farmerama daca se milostivesc sa va faca loc. Si cum dupa ce faci un joc continui cu altele ... calculati voi.

Spirit_Breaker apreciază asta.
  20. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Cred ca ai asteptari prea mari de la ei.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.