Feedback Eventul de Paste - Runda de discutii

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Rain, 14 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SeafRO

SeafRO Duce forum

Eu inclin sa cred ca nu a fost o eroare ci au facut-o intentionat ca sa nu mai scoata nimeni nici cel mai mic profit, la fel cum au scos si munitia event de la piata normala. Sunt total lipsiti de inteligenta in afaceri dar si de "obraz" ca oameni.
    Iar daca era o eroare ... se putea rezolva in cateva minute daca vroiau si ma repet "daca vroiau"!

2. SpaimaMarilor

SpaimaMarilor Începător forum

salut...cel mai prost gandit event... cei de level 6-15 ne-am plimbat 2 saptamani degeaba prin harti ca nu sa putut trage ... repetati eventul si faceti modificari.
    pana si cei de ivi 1 au tras mai mult ca ceilalti de ivi 15 :))
    au fost nave care nu au intrat pe joc pe parcursul eventului de nervi ca se tragea doar pe hartile 16 20 mai jos nu...
    si pt lvl 6-15 cum trebuia sa procedam ca sa facem rost de radiante? am inceput cu 0 si am terminat cu 0 ? :) singura modalitate sa ne cumparam probele ca sa tragem pe 16-20 pt radiante...
    ivi 6-15 cred ca sunt 20 nave active pe joc si sunt impartite 10-10 ca adversari din care rar 3-4 nave in acelas timp pe joc .... cum il batem noi pe ala cu 100 000 000 hp care trage cu 30.000 la 3 secunde ???? in 2 ore daca vine un healler de pe 20 ... ala sta la 1 nava si pleaca ... dupa 2 zile se intampla sa ne intalnim din nou 3-4 nave dam la event vine adversarul si gaura 100.000 perle.... va mai asteptam cu asa evenimente placute.

Modificat ultima dată: 30 Apr 2014
    ◄ऌ►Edwarrd◄ऌ► apreciază asta.
  3. RED-BARON

RED-BARON Novice forum

cine te-a pus sa ramai la lvl 15? de ce nu ti-ai facut probele sa cresti?

4. RED-BARON

RED-BARON Novice forum

daca ai fi fost destept faceai 10-15 mil de perle

5. RED-BARON

RED-BARON Novice forum

dute frate nu esti in stare sa bati o santa lucia si vi cu texte pe aici

6. victor

victor Junior Expert

si tu domnule destept ai facut 15 milioane perle?
    sau vrei sa te bagi si tu in seama pe forum?

7. Dorin

Dorin Scriitor activ

Lol altu...ba fratilor , ce nave aveti? unde jucati? stiti sa jucati?

8. victor

victor Junior Expert

iti garantezca am o nava mai buna decat a ta si joc pe scandinavia 1, deci nu poatesa imi zica cnv ca a facut el 15 mil perle ca doar nu a stat 24/24 pe joc:)( decat daca e un mare mincinos)si stiu si sa joc:) si sincer d/ul plangacios de pe asia 1 daca nu ma insel.cate perle ai facut tu in acest event 14 zile ,oare 1.1 mil perle zilnic? daca da bv tie dar eu nu am putut sa faca decat vro 4 5 milioane maxim :)

9. ĦIťмªη

ĦIťмªη Guest

Evenul s-a sfarsit, multumim pentru participarea in runda de discutii.
    Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.