Feedback Eventul de Paste - Runda de discutii

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Rain, 14 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SeafRO

SeafRO Duce forum

Am observant ca atunci cand vor sa traga tepe jucatorilor nu mai apar la jurnal nici npc-urile si nici epavele. Hotie la drumul mare, mai ales ca este si calculata.

2. SeafRO

SeafRO Duce forum

Tine si de noroc. Se da un skin din an in paste si, cu putina bafta, de craciun.

3. Devil

Devil Scriitor în devenire

am prins 6 colegii care m-au tinut sa nu primesc sunk am avut best allia si am puat kinder bueno in brae dar skin din canci!!!!!

4. camerista

camerista Novice forum

Salut! Cind a inceput eventul a aparut o fereastra in care ma anunta ca daca vreau premium pt o lun a si duplicator si 20000 munitie voodoo trebuie sa validez adresa de mail. am incercat si nu am reusit. face parte din event ca nu am gasit la FAQ. multumesc de ajutor. poate reusesc sa activez acest bunus ca nu este de aruncat.

5. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Skin-ul nu are rata de drop de 100%. Deci nu fiecare NPC va ofera un skin.
    Noutatile de dupa synk-ul de astăzi pot fi găsite // AICI //.

6. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Si se mai intreaba de ce este lag.. :(

7. =Decadent=

Nu, nu face parte din event.
    Oferta se adreseaza celor care pana la acest moment nu au confirmat adresa de e-mail al contului detinut. Din pacate din cauza unei erori el este vizibil tuutror. Daca adresa Dvs. de mail a fost deja confirmata, anterior, oferta nu este valabila.

Ne cerem scuze pentru confuzii.

8. Spirit_Breaker

Laggg !!!! :mad:
    Cum sa bagati doar cate 2 npc-uri event?? Sa se stranga lumea in 2 harti sa fie lagg??

9. =Decadent=

Despre ce server este vorba?

10. camerista

camerista Novice forum

multumesc!

11. Spirit_Breaker

Europa Globala 4. Multumesc

Era mai bine cand apareau in fiecare harta 16-20 . Ca era mai putin lag; dar acum cu noul sistem e lag foarte mare .
    Daca e Joi si e lag, pai ce o sa facem vineri-sambata-duminica??

12. Devil

Devil Scriitor în devenire

si consideri ca acest aspect ma mai incanta? poti sa imi verifici jurnalul dupa a 2 a nava ( azi 1 si ieri inca 1) cat am sa mai loghez contul tin sa iti aduc aminte nu totii cunparam puntile pe bani si matroz sau preot deci pentru acei playeri e mai greu sa faca best ,dar asta nu va intereseaza acest event daca nu bagi bani sa ai tot nu iti ofera sanse egale 300 de mill hp e cam mult la un damage de min 24 k cat da nava in tine cu un hp de 400 k plus voddo 200 ce sanse ai? p s am facut o abstinenta de a mai baga bani in acest joc ,pentru ca nu mai merita la cum il administratii,rezolvatii bugg-le si cheat le care sant opritii programele si mai vedem pana atunci sa avetii bafta si un paste fericit.

13. VLAD

VLAD Talent de excepţie

si cu ce mama lu' BP sa cumparam aceste asticole bagate la piata neagra dupa sync, ca radiante are toata lumea cate 1 miliard...

14. Σ[RØ]RR™

Σ[RØ]RR™ Începător forum

asi vrea ca un admin sa im spuna recompensa de la Inimă Înveninată (cu aprox) fiindca eu am tras pan la sfarsit ,mai avea 1 mil hp si m-au scuf... (cu peste 100K mun trasa) si am luat asa
    2014-04-17 12:51:16
    Ai primit 3 x Suflete blestemate.
    Ai primit 2351888 PE (puncte de experiență).
    Ai primit 2382 perle.
    Ai primit 17520 x Rugi.

15. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

LAGGGGG!!!!Faceti ceva fratilor ca nu mai reusesc nici sa misc nava dar sa mai schimb si cercurile!!!

16. marinarul†acutGo®

marinarul†acutGo® Junior Expert

o porcarie de event.si iesi pe minus la greu.parca am castiga o nava echipata cu tunuri woodoo asa a-ti trambitat eventul asta.cand colo ne auncati ceva puncte la scut.o porcarie.

17. YceProject

YceProject Scriitor activ

de 2 zile trag la epave si niciodata nu am primit chei sau tunuri tot ce am primit sunt cateva cristale si cateva suflete si alea foarte rar....

Modificat ultima dată: 17 Apr 2014
  18. mydyla

mydyla Conte forum

Intrebare ... nu vi se pare dlor admini , ca npc-ul SABIE DE ARGINT se repara foarte repede in 2 minute s-a reparat de la 46 de mil ...la 300 mill ????
    ....cred ca a fost mai rapid

19. ~Sarazzin~

~Sarazzin~ Junior Expert

Șansa de a primi design-ul de la NPC-ul Dinte Sângeros a fost crescută :))) pe bune eu cred ca mintiti de rupeti pt ca am facut 11 nave singur la damage in 20 si degeba nici maar la una si nu mia zic nimica

Modificat ultima dată: 18 Apr 2014
  20. terrylinca

terrylinca Scriitor în devenire

asta nui nimic mie la 50k trasa am primit 600 perle!!!!!!!!!!!!!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.