Feedback Eventul „Topirea zăpezii” Runda de discutii

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Rain, 6 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. House

House Guest

Am trimis nemultumirile dumneavoastra mai departe si speram ca acest impediment sa se rezolve cat mai repede. Va multumim pentru sesizari.

2. BISMARCK.FBI

BISMARCK.FBI Junior Expert

Eventul sau asa zis eventul acctual e praf! din moment ce scrie : navele apar in TOATE HARTILE PVP dar realitatea trista e ca apar la un procentaj de 4 harti deci luand ex 2.1-2.2-2.3 si 2.4 apare in doar una din cele patru ...asa ca nu dezinformatii lumea ca apar in Toate hartile.
    Alta problema e intervalul de aparitie apar rar daca luam in calcul volumul de jucatorii /harta in care apare navele zis event.

3. Rain

Rain Guest

De la navele Hugin veti primi doar munitie de gheata si cristal.

4. .-dev13-.

.-dev13-. Începător forum

as vrea sa stiu si eu cind apar si navele astea ca am cautat din 20 pina in 6 si nimica

5. marinarul†acutGo®

marinarul†acutGo® Junior Expert

nave de event se gasesc pe toate srverele?sau trebuie sa mergem noi din server in server sa le cautam?

6. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Snowman-ul care avea 30.000.000 mil HP (avea putin HP la cati useri trageam la el +30useri), acum ati bagat 1 Hugin 500.000 HP si 1 Jormungander 10.000.000 HP si + 2 minioni 5.000.000x2. Faceti HP la Jormungander de 30 mil si ati rezolvat problema, sau bagati mai bine Snow cu cristale .

7. criss_killer1

criss_killer1 Junior Expert

dupa ce ce ca e total in dezavantaj navele apar destul de greu si

8. mydyla

mydyla Conte forum

Ca sa fie mai multe nave ...posibil trebuie sa fie un restart .
    Asteptam restartul :) (azi)

9. BISMARCK.FBI

BISMARCK.FBI Junior Expert

probabil va fi restart.dar unul regulat la 6 dimineatza nicicum pentru a baga nave mai multe pe EG1 sa astepti 15 minute pana apare 1 nava event pentru o recpnpensa totala de 5.000 de perle e jalnic

10. marinarul†acutGo®

marinarul†acutGo® Junior Expert

momentan eventul e foarte slab.poate remediati cumva frecventa la npc-urile event.sunt aproape inexistente.

11. nokia6303i-GeRuL

nokia6303i-GeRuL Novice forum

BigPoint spune ca acesta este Event ? Pai ii rog eu pe ei sa joace in locul meu.Mie nu mi se pare Event.Sa cauti NPC-uri event 2 ore pentru a scufunda un Hugin si atunci nu il poti face singur.Consider ca daca fac alte lucruri,ies mai castigat decat jalnicul vostru Event.Pana nu sporesc numarul de NPC-uri si rata de aparitie,nici nu mai caut nave.
    Iar pentru Jourmungander pentru anumite harti.Puneti nave pe toate hartile,nu sa ne ingramadim ca oile intr-o harta sa mai imi dea eroare si flashplayerul.
    La cati jucatori suntem pe un server,ei ne ofera o samanta pentru toti.

-maximus-1979 apreciază asta.
  12. ĄŁЄχ☆†

ĄŁЄχ☆† Scriitor în devenire

Pune ti nave jourmungander pe toate hartile !!!

☆MĄĐŁЄχ☆† apreciază asta.
  13. dreamin`for`my`angel

dreamin`for`my`angel Junior Expert

Raman fara cuvinte ..ceea ce imi serveste bp ori e amatorism total ,ori rea intentie !Si sa ma explic >citez din FAQ Când se va topi muniţia de gheaţă?Muniţia de gheaţă se va topi pe data de 28 februarie la ora 12, IAR MAI JOS IN FAQ Ce e special la muniţia de gheaţă...Deşi muniţia de gheaţă urmează să se topească în întregime în data de 04 februarie...Despre event in sine ...omul moare de sete si tu le dai apa cu pipeta

14. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

NPC-uri de event putine pe mare = Consum redus de munitie de gheata => Consumul redus de munitie de gheata afecteaza payment-ul, pentru ca jucatorii nu au pe ce sa traga acea munitie. O intrebare am, BP nu vrea sa-si vanda pachetele de munitie??

15. dreamin`for`my`angel

dreamin`for`my`angel Junior Expert

spirit ,calculul e asa ..nu ai nave event ,tragi munitia in playeri ..ca oricum se topeste :)si in loc de cristale /perle /pe faci pb ...si inca ceva ..de ce sa cumpar cand o am la piata neagra ?

16. (NemeSyS)

(NemeSyS) Scriitor activ

nu jalnic e de tot rasu mam si plik de joc

17. kike

kike Novice forum

E event doar cu numele m'am plictisit de cand caut o amarata de nava.....mai bine fac altceva.

18. -=dead^end=-

-=dead^end=- Scriitor în devenire

Si uite asa BP isi bate joc de noi in continuare dar ce putem face noi in privinta asta ? La event nu se merita sa tragi ca iesi pe minus iar Hugin apare la 15 min si atunci te bati sa tragi si tu 2 salve ... Multumin BP pentru acest minunat event .

19. SeafRO

SeafRO Duce forum

Eventul este mai mult decat slab iar comportamentul BP lasa mult de dorit. In fine aveti si voi ceva din belsug: multe negative.
    Mi se pare incredibil si greu de digerat ca la toate eventurile sa aveti aceeasi greseala si sa nu o evitati: navele event apar extreme de rar! Este clar ca aveti intentia sa vedeti cati joaca si ce profit mediu se obtine pentru a decide daca reduceti recompensele pe viitor.
    La minion se merita sa tragi numai daca nu ai rabat. Pretul mediu platit pentru 1 cristal obtinut la npc event este de 200 de perle iar daca ai rabat il cumperi sub 200 de perle.
    Singurul npc la care se merita sa tragi este Hugin dar acesta apare la 15 minute si numai dupa ce sunt scufundate toate naavele event din harta. Tinand cont ca intr-o harta sunt, in medie, 15-20 de jucatori calculate singuri cati apuca sa traga cu cave la Hugin.
    Sa spun si ca perlele castigate la nava mare sunt prea putine si calculate ca numai daca esti extra full sa iesi pe plus?
    Pe scurt, eventul este foarte slab, reactia BP foarte slaba (tinand cont de ultimele eventuri).
    Oare veti intelege vreodata ca uneori trebuie sa oferi ceva ca sa iasa omul pe plus pentru a investi in produsul tau? Cine v-a invatat comertul? Ati "ciupit" cate ceva la negocieri in Piata Matache?
    Inca mai sper ca va veti trezi si veti intelege ca la event trebuie sa iasa jucatorul pe plus pentru a fi stimulat sa investeasca in rest, nu sa iesiti tot si numai voi pe plus si sa nu va pese de cele mai elementare reguli ale unui comert sanatos. O intrebare la obiect ar fi: cati client raman fideli si investesc dupa o perioada medie comerciala? Ca sa nu va stresati neuronii va spun ca este de 2 ani minim si 5 ani maxim. Succes la raspunsul cu "tindem catre 0 absolut".

20. JohnnyBZK

JohnnyBZK Începător forum

Voi nu ati inteles o treaba pana acum... de atatia ani.... CINE A ZIS VREODATA CA JOCULE FACUT PT JUCATORI? :D mai.. treziti-va... investitie MINIMA profit MAXIM marca BIGPOINT!!!!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.