Feedback Eventul „Topirea zăpezii” Runda de discutii

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Rain, 6 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. mydyla

mydyla Conte forum

Navele event apar tot la 30 de minute (cate una !!) ... event doar pe " hartie " .
    Eventul pentru mine s-a incheiat .
    Totusi o nedumerire am ... de ce s-a bagat munitia de zapada la sectiunea payment ???

2. Vitamina.C

Vitamina.C Avansat

Domnilor, de o ora caut Hugin, am gasit 3 , vi se pare normal sa cautam atat de mult o nava event?

3. Rain

Rain Guest

Munitia de gheata se va topi in totalitate pe data de 4 Februarie.

4. RED-BARON

RED-BARON Novice forum

imi puteti spune pe ce harta apare nava mare ?

5. ĄŁЄχ☆†

ĄŁЄχ☆† Scriitor în devenire

4-1 4-3 5-2 6-2 7-1 8-1 10-3 12-2 13-2 18-1

6. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Astia nu stiu sa-si vanda produsele, se merge ideea ca fac event-uri cu putine nave ca jucatorii sa se bata pe ele ( de aia sunt doar cateva harti cu npc-uri de event ). BP trebuie sa-si schimbe strategia de vanzare daca vor sa faca bani si sa aiba jucatorii multumiti.

7. .-dev13-.

.-dev13-. Începător forum

as dori sa stiu ce se intipla pe gl4 nu gasesti npc event si pe gl5 e full cum se poate asa ceva

8. Dorin

Dorin Scriitor activ

De ce sa redus rata aparitie ? NPC-ului

9. Ferdіnand

Ferdіnand Junior Expert

cate cristale va costa un tun de 60 si cand veti introduce rafinarea lor?

10. TIRANUL

TIRANUL Scriitor activ

se vor introduce la PIATA NEAGRA de pe 13-1-2014, cat va costa asta nu scrie nicaieri,
    **dar eu cred ca undeva intre 40-50 cristale**

Modificat ultima dată: 11 Ian 2014
    VLAD apreciază asta.
  11. LaurentiuC

LaurentiuC Novice forum

e bun eventul .
    mai multe nave event pe mare sa fie si mai bun, pentru ca sunt prea rare .
    multumesc.

12. Spirit_Breaker

Ti se pare -> calculeaza si tu timpul de respawn NPC event +NR jucatori care trag la NPC event + timpul de cautare a NPC-ului pe mare.. Pe EGL4 nu iesi bine pentru ca sunt prea multi jucatori si decat sa stai dupa event, mai bine stai dupa admirali lucia.

13. VLAD

VLAD Talent de excepţie

de ce nu avem dmg dublu cu gheata si pe hugin??

14. VLAD

VLAD Talent de excepţie

daca ai minim 150k hp plus pv faci un jormungander singur cu dmg in jur de 50-70k...si npc urile care dau cristale raman pe harta pana ce sunt scufundate nu dispar... dar problema nu este asta ci faptul ca nu ai sanse sa faci singur un jormungander pentru ca se gasesc cativa care te ajuta:)

Modificat ultima dată: 13 Ian 2014
  15. TIRANUL

TIRANUL Scriitor activ

1 urma restartului de pe data de 15-01-2014 s-a micsorat rata de aparitie a huginilor?

16. Spirit_Breaker

In unele harti gasesti cate 1 hugin.. :(

Dupa restartu ala mai gasesti 1 hugin pe ora... Si ala daca il gasesti e bine... :(

Modificat ultima dată: 18 Ian 2014
  17. THE_RENGERS

THE_RENGERS Începător forum

ar trebui ceva facut cu eventurile astea ca sa pot da si astia mivii la ele. din cauza jucatorilor cu lev mare noi astia de lev mai mic nici nu ne putem atinge de ca vin astia mari

18. Spirit_Breaker

Cei de la BP inca nu au invatat sa atraga jucatorii noi, putine event-uri accesibile jucatorilor mici.

19. battl3sh!p

battl3sh!p Novice forum

pai creste si tu nava si nu o sa mai fii mic!

20. AzaZeL

AzaZeL Scriitor în devenire

Acest event ma face sa imi pun intrebarea: Ce va urma? 70 de abilitati? off sper ca nu pentru ca daca continuam cu sumele alea exagerate de cristale pentru a genera un punct de abilitate(mentionez ca al 60-lea punct costa 8.304 cristale!!!) mentinant acesta metoda de calcul a pretul unui singur punct de abilitate,pentru a avea 70 de abilitati ne-ar fi necesare MINIM 149.000 cristale pretul acestora(cu rabat+premium) este de ..... :32.184.000 PERLE:) asta ar insemna ca daca un jucator poate obtine 100.000 perle pe zi ar dura in jur de 321 de ZILE! ca sa adune atatea perle(de mentionat este faptul ca sunt putini care reusesc sa adune 100.000 perle pe zi) daca se va ajunge la asa ceva, nu doar ca diferenta dintre cei care au rabat de insule sau baga sume exagerate de € si cei care nu au acces la asa ceva va fi foarte mare dar de asemenea multii jucatori probabil vor gasi metode mai putin legale de a obtine perle sau vor renunta pur si simplu la joc care defapt ar trebui sa fie mai mult despre bataie intre pirati nu pierderea timpului in incercarea de a avea acces la toate updaturile posibile pentru a fi la accelasi nivel cu alti jucatori(metionati mai sus)

Modificat ultima dată: 21 Ian 2014
    Spirit_Breaker și SaTaN apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.