EVENTURI

Discuție în 'Ajutor' creată de AvavA, 24 Iun 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. AvavA

AvavA Junior Expert

Dragi moderatori...
    Chiar daca eventurile se repeta de la an la an, puteti pune un skin de nava la piata neagra la fiecare editie a fiecarui event (sa zicem cu pietre ce se gasesc intr-o desaga imperiala, sau macar intr-o desaga regala ), altfel nimeni nu va fi atras sa faca RADIANTE /BLESTEMATE , pentru ca are deja skinul si ce gaseste la piata nu il atrage
    Mai ales avand in vedere ideea din ultima vreme a eventurilor, in care trebuie TRAS la NPC-urile ce se gasesc pe harta marii, pentru a scoate NPC-ul MARE .....

Sau macar faceti atractiva PIATA NEAGRA .... ati putea pune macar pietre pentru design..

2. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Eu am in piata neagra 3 design-uri si o mascota AvavA si nu am nici cel mai mic interes, as trage sa le iau pentru colectie, dar nu se merita sa ies in pierdere pentru 3 nave. Problema nu este ca nu ai de ce sa dai, ca ai da numai pentru a avea suflete pentru rata de schimb, dar nu se merita sa dai. Daca se bagau teleportari pe care sa le cumperi cu 15 radiante si 10 blestemate, da atunci dadeam pentru ca imi cumparam teleportari si scoteam perlele la admiral.

3. AvavA

AvavA Junior Expert

crede-ma .. ca multi cauta pietre .. si ar cumpara orice design ... indiferent de cate perle ar investi ...
    nu-ti inteleg alegerea de a nu le lua pe cele de le vezi la PN, dar e alegerea ta

4. Noltisor-RO

Noltisor-RO Cunoscător forum

Sistemul e conceput stil cazino:))
    Adica unii pierd altii castiga,cei care trag pt clasament rup perlele de pe cont(ceea ce doreste si bigpointul) si altii stau la 'mila' teleportarilor sa faca o perla cinstita:))
    Totusi eu vad ceva bun in noul sistem....s-a creat sistemul competitional cu premii destul de atractive,ce sa faca o nava full cu 10/20 mil perle? trage la event sa castige 10 tunuri firestorm.
    Per total acest nou sistem a facut eventurile mai atractive si au readus multi jucatori pe mare.Pt cat timp?.... asta doar Avava poate sa spuna!!:))

Modificat ultima dată: 24 Iun 2015
  5. ION-VLAD

ION-VLAD Începător forum

6. AvavA

AvavA Junior Expert

n-ar strica niste pietre la PIATA NEAGRA ....

7. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

da-ti cu cardu oameni buni daca vreti pietre cum fac alti

8. AvavA

AvavA Junior Expert

FRUMOS .. un mesaj si s-au luat masuri ..; FRUMOS... Multumesc !!!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.