evolutie prin simplificare

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Zeusian, 6 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Zeusian

Zeusian Comisar forum

Seafight a fost in perioada lui de glorie un joc de browser simplu, care oferea placere prin evolutie (finita) si interactiunea dintre playeri.

Ca urmare propun urmatoarele:
    - simplificarea meniurilor, abilitatilor/ castelelor (eventual imbinarea acestora, putem lua exemplu de la DK, cunoscatorii stiu ce spun :) )
    - cresterea nivelelor elita cu 3 (deocamdata) cu atribute apropiate de navele de event,
    - repozitionare numarului de harti de niveluri diferite (practic in acelasi nr de harti sa fie 23 de niveluri, spre exemplu doar 2 harti de 1, .....)
    - stabilirea numarului de harti in raport cu ponderea jucatorilor de un anumit nivel (lev 16-20, desi sunt cei mai multi au cele mai putine harti disponibile - si cu o culoare oribila)
    - cresterea diferentierii nivelelor navelor, spre exemplu: 1-5, 6-10, 11, 15, 16-19, 20-23)
    - clasificarea navelor ca nivel nu numai de nivelul de pirat ci si de dotari, astfel, spre exemplu, nivelul tau poate fi 20 desi ai nava de 15 daca esti full abilitati si castele; alt exemplu: daca ai primit 150 de tunuri elita, de orice fel - introducere contorizare pe aceste articole, sa conteze cate ai primit, nu cate ai pe barca, ca daca vinzi sa se puna ca si cum ai avea - sa ai lev 10; alt exemplu: daka ai 30 de abilitati, sau 6 sloturi de caste sa ai lev 15... etc
    sunt doar exemple, tre facut oanaliza pe valorile reale
    - interschimbabilitatea itemurilor: astfel sa poti schimba un tip de munitie elita cu alta, in raport cu pretul la piata si o scadere pentru casa :)
    - posibilitatea de a schimba tunurile elita expirate :0 pe munitie elita, scuturi sau pulbere, la o paritate decenta (pentru a nu se mai simti userii furati cu repercusiuni asupra dorintei de a investi in joc, exista multe cai considerate decente de a obtine venituri mari/ skinuri personalizate, itemuri premium, pachete, desi unele ar trebui si ele revizuite, pe principiul putin de la multi nu ca acum mult de la putini)

in rest, sa avem sanatate :)

2. нαииιвαʟ

нαииιвαʟ Scriitor în devenire

Sunt interesante ideile si sunt de acord cu ele si am si eu o propunere:

Eliminarea probelor de pirat si a punctelor de experienta* si introducerea unor "puncte de rating" de la 0 la 100.

-In ce consta aceste puncte de rating??
    -Fiecare imbunatatire a navei iti aduce un anumit punctaj de rating, de ex:iti faci un puct de abilitate->ratingul iti creste cu 0.1;iti upgradezi un castel->ratingul iti creste cu 0.5, s.a.m.d...

-La ce ajuta aceste puncte de rating?
    -La un anumit punctaj de rating vei urca un nivel de pirat,de ex: ai 5 puncte de rating->ai level 1 pirat,cand vei strange 10 puncte de rating vei avansa la level 2 pirat.

Acest sistem ar avantaja repartitia pe nivele a jocului de ex(exista la momentul de fata barci de niv5 pirat care sunt full si barci de niv 20 care nu au toate tunurile elita), ar elimina posibilitatea jucatorilor de a-si alege levelul(sunt nave full care au lvl 15 si refuza sa urce in 20 din cauza sunmap-ului)

Cred ca acest sistem ar revigora jocul si ar face drumul celor mici mult mai facil pe acest joc.

*Punctele de experienta nu trebuiesc neaparat eliminate,poti acumula PE doar pt. clasament nu si pt levelul navei.

3. TITI1975

TITI1975 Începător forum

-----------------------------------
    Salut eu spun asa prima data sa faca ceva harti noi mai atractive de kt raid si pe urma o sa vezi ce frumos o sa fie .toata lumea spun multe de raid dar voi ce aveti lvl mai mare de 15 de ce nu va faceti barci mici sa vedeti ca nu e asa usor cum credeti .Apropo .stiu de ce pai nu prea aveti loc de cei care snt deja acolo dar si ei au anceput cum incepeti si voi.au luat apa pierdut medalioane au fost dati afara din ghilde sau nu au fost primiti.