Extensii si locuri pentru arme

Discuție în 'Ajutor' creată de Oilatum, 17 Oct 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Oilatum

Oilatum Novice forum

Buna ziua,

Am vazut ca pentru 50 de locuri suplimentare pentru tunuri si 50 de extensii,trebuie sa platim 1.275.000 monede yulong. Pentru aceste monede avem acces la 3-4 misiuni ,una cu dmg la o nava amiral destul de greu de facut.Reusim sa facem vreo 400 de monede pe zi . La un calcul simplu,ne-ar fi necesare vreo 3187 zile ,asta daca suntem consecventi,nu ne imbolnavim, nu plecam in concedii, la nunti si botezuri,etc, in urmatorii 9 ani. Spor la yulong !

Modificat ultima dată: 17 Oct 2019
    .corsarulnegru., p16. și Cataleya apreciază asta.
  2. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

N-am vazut o lacomie mai mare pt bani ! :(

p16. apreciază asta.
  3. ~Sexy-Ship~

~Sexy-Ship~ Scriitor în devenire

AR TREBUI SA BAGE CEVA MISIUNI LA FEL CUM SUNT CELE PE COROANE CA SA PUTEM FACE CEVA

4. ~Sexy-Ship~

~Sexy-Ship~ Scriitor în devenire

SAU IN LOC DE MONEDE yulong LE BAGA INAPOI PE COROANE CA ESTE INPOSIBIL SA FACI DIN MISIUNI ATATEA MONEDE yulong

5. mydyla

mydyla Conte forum

yulong, o moneda de joc lipsita de valoare a devenit diamantul de pe coroana .... ...cam scump ... oferiti in cadrul pietei sa dam perle sau coroane pentru yulong ... sigur le veti baga la payment ... dar faceti si o varianta in cadrul jocului ... vad ca perlele si coroanele deja intra in umbra

.corsarulnegru., IceBull3t și p16. apreciază asta.
  6. kopoltyu[HUN]

kopoltyu[HUN] Scriitor în devenire

sa va fie rusine .. magarie mai mare ca asta nu am vazut ..

7. agent_oo7

agent_oo7 Începător forum

Wow:)) ...eu nu mai zic nimic Ca imi iau ban la primul post pe forum...

8. kopoltyu[HUN]

kopoltyu[HUN] Scriitor în devenire

daca mai vrei sa iti faci si painbridger level 6 inca vreo 5 ani ...

9. ~NELU~FIREMAN~

~NELU~FIREMAN~ Novice forum

Să le fie rușine...așa ceva...după mintea lor ar trebui să cumpărăm cu euro monedele...așa se incurajează programele tip boot...succes la dispariție...rușinos

p16. apreciază asta.
  10. .corsarulnegru.

Asta este si scopul, s-a bagam bani reali la greu, si pachetele sint tot mai scumpe si mai slabe ca si continut !

11. .corsarulnegru.

N-ai s-a le vezi decit pe bani reali. Daia au facut asa, ca s-a cumparam moneda yulong de la payament pe bani reali !

12. si cam cati bani ar trebuii sa bagi sa faci 1,2 mil de monezi youlong? nici asta nu este o varianta. Urmeaza trofee pe youlong si aia e :)))

13. ~NELU~FIREMAN~

~NELU~FIREMAN~ Novice forum

ați redus imediat timpul durata bonusurilor de la lampă...dar timpul de folosire a ei a rămas același ...chiar nu vă este rușine??

14. p16.

p16. Scriitor în devenire

monedele yulong sunt din zona Fengubeng,trofeele vor fi cu monedele din noua zona (41-45) :rolleyes::p

15. oufette

oufette Scriitor în devenire

Wow 637.500 de monede Youlong pentru 50 tunuri pai cum sa le obtin eu ca la nivel 30 nici nu ai de unde face misiuni ca sa iei monezi.
    Gand ati bagat asta v-ati gandit vre-un pic de unde se pot obtine monezile si cum putem face rost de ele?
    Nu mai zic de coroane pentru cei ce nu au nivel ca sa ajungi la 26 iti trebuie cateva sute de mii de coroane iar ca sa stangi zilnic cate 5000 de la misiune faci nivelurile in ani lumina.
    Acuma asta cu monezile yulong , nu mai zic ca nu poti sa cresti Painbringer de la lvl 4 la lvl 5
    Nu inteleg unde se ajunge cu asta cate sute de euro sa bagi?
    Plus de asta si din pachete dau 10.000 monezi undeva pe aici si ca valoare intre 50 si 90 euro pachetul deci cum facem ca avem nevoie de vreo 60 pachete minim si la o valoare de 50 euro pe pachet sarim de 3000 euro

Intrebarea este vi se pare normal acest lucru?

.corsarulnegru. și .schelet. apreciază asta.
  16. Ciresul

Ciresul Pretendent

@oufette vad ca esti scriitor in devenire pe forum dar te plangi ca esti lvl mic pe joc.In loc sa fi plangacios aici, nu mai bine pui mana si te faci lvl 45?

17. oufette

oufette Scriitor în devenire

Io vad ca matale esti avansat adica esti cineva tare important mai ca mi-a dat lacrimile cand am citit. Tare emotionat am fost mai ca m-am scapat pe tine
    Contul are vechime stai linistit pe scaun si plangi in continuare facand cate 400 monezi pe zi , nu cred ca are legatura ca nu am mai jucat 5 ani.
    Iar daca tu esti singurul care are nevoie de subtitrare o sa scriu si pe intelesul tau

.schelet. apreciază asta.
  18. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

Cind nu se face nici un update ,jucatorii zic ca jocul devine prea plictisitor, cind se face update jucatorii se pling ca costa prea mult ca sa cumperi acele sloturi :) Si au nevoie de prea mult timp ca sa le cumpere pe toate :) ! Unu la mana : cine a zis ca acele sloturi is pentru toti? Chiar credeti ca sa bagat acel update ca peste noapte toti sa cumpere acele sloturi? Va plingeti ca nu aveti level sa faceti monede, la ce va trebuie sloturi pentru tunuri daca tot nu aveti level sau nu vreti sa faceti level, caci in hartile in care aveti level si NPC- urile au HP mai mic! De va venit voua ideea asta ca toti jucatorii de pe server trebuie sa fie la fel de dotati ! Nu stiti de unde sa luati monede youlong? farmati si abordati cite 1k de npc-uri pe zi si in 2-3 luni sunteti full! DAr na toti vor moca si rapid! Ba ca coroanele is de vina ba ca monedele youlong se obtin greu ba ca nu au level si tot asa mai departe! Nu aveti posibilitate sa le cumparati, treceti cu vederea, considerati ca nu sunt pentru voi, cine va avea posibilitatea le va procura! SA aveti vint in vele !

YceProject apreciază asta.
  19. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Imi plac astia ca tine :)) Ai scos tu repejor din buzunar 1000 NPC per zi fara sa rumegi 5 secunde ideea. Pe maidanul meu se foloseste matematica si putina materie cenusie inainte de a arunca cu idei nefondate sau care nu sunt realiste, asa ca-mi permit sa-ti calculez eu unele lucruri.

- ai nevoie de 1.2 milioane Yulong coins pentru sloturi de tunuri + grinzi (eu pe alea de coroane nu le-am deblocat, nu am coroane pt ele :D )
    - produci aproximativ 7-8 yulong per NPC daca poti, sa zicem 8 ca e suma rotunda. 1.2 mil / 8 = 150.000 NPC.
    - ai nevoie de 30 de secunde sa omori un NPC (aici am pus si timpul mort pana ajungi la NPC, cat te repari, te duci la buda sau mananci un colt de paine sa zicem) => 2 NPC per minut => 120 NPC per ora.

Dupa un calcul de clasa a 3-a (asta in cazul in care nu ai stat 10 ani in clasa a doua) ai asa:
    150.000 NPC / 120 NPC per ora = 1250 ore de farm doar Yulong.

Sa presupunem ca jucam 12 ore pe zi (vezi diminuarea vietii introdusa de ceva vreme ) , asta inseamna ca ai de jucat 104 zile doar pentru a face monede Yulong. 3 luni si ceva in care nu faci absolut nimic altceva pe jocul asta:pvp, event, misiuni de coroane, misiuni de lvl, misiuni sezon, nu te scufunda nimeni, etc etc.

Eu am tras aseara vreo 2 ore si am facut vreo 500 yulong, pot sa-ti zic ca mi s-a acrit de yulong repede :))).

Sunt cateva variante:
    - astia mici de la bugpoint umbla putin la recompensele de yulong si cresc recompensa.
    - se baga ceva misiuni pentru yulong (cum sunt cele de coroane, cu recompense mai mari de 100 si nu cu recompense de acum 10 ani cand aveai 100 de tunuri maxim pe barca, iar daca aveai 110 erai bombardier)
    - event cu recompense din npc-uri, cufere, epave - monede yulong, dar la ultimul event cred ca am facut 10.000 .

Corectati voi unde gresesc.

ilupeter87 și p16. apreciază asta.
  20. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

Bravo ție ca stai bine cu matematica și ai făcut tu un calcul asa cu plus, minus! Vezi tu știi sa calculezi la maxim, 1k și ceva de youlong Dar decide tu singur ce vrei mai intii vrei tunuri sau vrei structuri? 50 de grinzi a cite 1250hp? Vezi și tu singur dacă se merita acel HP pe plus fata de prețul care trebuie sa îl dai! Sau le vrei pe toate deodată? Doi la mana e ca nu de ieri sau altaieri sau băgat hărțile 30-40 pentru a face monede youlong, sau nu ați avut motiv pana acum? Nu doar din farmat e singura sursa de a obține monede! Asa cum au fost cu sloturile pe coroane asa e și cu astea, mulți sau faxut full din prima ora, căci le aveau deja pe cont! Monede mai poți obține și de la recompensele de sezon, cred ca cam 15.500 monede, dar na o sa ziceți ca trebuie monede pentru a le debloca! Poți sa farmezi și 100 de npc pe zi doar ca timpul va fi mult mai lung pina faci acea suma de monede! Sa făcut un update pentru a te tine ocupat o buna bucata de vreme, nu ca să te faci peste noapte și a doua zi sa zici ca nu mai e nimic nou se plictisește jucătorul!
    Ps: mai sunt și pachete pentru cei ce vor sa facă mai rapid monede sau pentru cei ce nu vor sa părăsească harta soarelui și își păstrează le el 15 :)
    Spor la joc și mai cauta soluții pentru a cistig monede, poate poate se schimba acel timp de minim 3 luni ;)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.