Extensii si locuri pentru arme

Discuție în 'Ajutor' creată de Oilatum, 17 Oct 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Majoritatea jocurilor online si nu alea gen Sims sau mai stiu eu ce, sunt bazate pe PVP, ca de aia joci un joc, cel putin astia care nu au 60 de ani.

Daca tu ca dezvoltator imi "oferi" sansa sa farmez (sa bat NPC-uri ) 3-6 luni de zile ca sa pot creste barca - ca e free jocul (cel putin asa se lauda) doar pentru 5 minute de PVP si alea cu lag si alte abureli e de-a dreptul penibil la superlativ.

Nu stiu cand a inceput jocul pe cat se licita la piata neagra, dar alea 5000 de munitie sunt de ani de zile acolo, de cand maxim pe barca puteai pune 100+ de tunuri.

Am 500 de tunuri pe barca si licitez la fiecare ora pentru 5000 munitie care nu-mi ajunge nici sa bat un NPC uneori, sa nu mai zic de "voucher" de 10.000 munitie, munitia aia e gata in 20 de salve.

Da, se baga chestii noi , nimic de zis, dar sa umble putin si la alea vechi, pentru ca-s de mult imbatranite.

Vrei sa bagi cardul , e decizia ta, dar la bataia de joc si modul de a trata "clientul" mi se pare prosteala pe fata, dar asa cum zice proverbul: prost e ala care da si nu ala care cere.

turcanuu apreciază asta.
  2. mydyla

mydyla Conte forum

daca erau misiuni , cum sunt cele pe coroane , sa faci undeva la 15.000- 17.000 de yulong /zi ... tema asta nu exista
    nu a spus nimeni ca voia sa faca tunurile in secunda 2 ...era vb ca acele monede se fac ff greu ....
    ...totusi suntem de aceiasi parte a baricadei , nu?

Modificat ultima dată: 18 Oct 2019
    oufette apreciază asta.
  3. oufette

oufette Scriitor în devenire

Sustin si eu ideea de a se baga misiuni ca sa poti sa faci monede.

4. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Din pacate nu, unii inca traiesc pe vremea raposatului si cred ca e normal sa muncesti 30 de ani pentru o paine.

5. #**leonard**#

#**leonard**# Junior Expert

Si pachete cu monezi youlong cine mai cumpara dupa ? Ati fost de accord toti care inca jucati cu termini si conditiile , asa ca nu va mai plangeti degeaba ! Nu va place , comvine va puteti opri sa jucati acest joc .!

6. _maryus_1

_maryus_1 Scriitor în devenire

Foarte bine punctat , faceti cumva sa putem lu tunuri gratuite nu sa le cumparam de la paymant, au bagat sezonul (s-au plans ca e prea greu) au spus mai bagati sloturi pt tunuri sa le putem obtine prin intermediul jocului nu la paymant, se plang ca e prea scump , mai bine sa le dea direct frate lvl 45 1000 de tunuri de orice fel coroane perle munitie ca pe beta (ironia) ca niciodata nu ii vor impaca :p

#**leonard**# apreciază asta.
  7. mydyla

mydyla Conte forum

hahaha ... ce legatura are sezonul cu yulong-ul ??
    ... discutiile la sezon nu au fost ca cerintele sau realizarile sunt grele , au fost pentru un bug de la ei ... au rulat un program si au luat de pe conturi monede pe care unii le-au facut corect ....
    deci ... unde este legatura intre una si celalta?
    de acord cu tine ...implementari noi ... dar sa iti ofere si posibilitatea sa faci ceea ce-ti cere dar intre ele sa fie o balanta .... nu imi ceri pentru un loc de tun 13.000 de yulong si pe zi pot face (uzual - fara misiunea din 32/2 de 500 de yulong unde trebuie sa iei la ultima salva talharul ) maxim 500 de monede ... si asta fiind un loc de tun pe la mijloc ...avand in vedere ca fiecare loc de tun costa dublul locului anterior +500 de yulong ... calculeaza
    ...**scorpions** ... la ceea de spui aici
    ... asta inseamna BOT ... ??? (mai mult ca sigur ) ..."succesuri"

jokermov apreciază asta.
  8. oufette

oufette Scriitor în devenire

Sezonul nu am auzit sa se planga nimeni de el a fost doar BUG cu monede la inceput in rest fiecare face cat poate dar cel putin se face.
    Cat despre youlong sa faca din punctul meu de vedere un event care sa iti dea ca recompensa sau misiuni zilnice

9. *ensis*

*ensis* De-al casei

10. *ensis*

*ensis* De-al casei

pai farmam frate...........dar ce facem cu boti?...........esti constient ca daca farmam si obtinem cam 4-6 monede pe NPC, cei care joaca corect vor avea tunuri la calendele grecesti, iar colegii nostri care folosesc programe vor avea tunuri in 2 luni.

11. kopoltyu[HUN]

kopoltyu[HUN] Scriitor în devenire

Nu va mai plângeți ca pune lumea bot , cat de prost sa fii sa iti consumi toata muniția si perlele de pe barca ca sa tragi 2 luni non stop la npc alea sa faci monezi ... singura soluție pachețele

_SC0RPION.LIVIU_ apreciază asta.
  12. *ensis*

*ensis* De-al casei

da mai, ca s-au marit veniturle romanilor si nu am aflat eu:p

13. bullet

bullet Scriitor în devenire

Admini, Cm sau cum va numiti voi dar propuneti si voi sa se bage monede yulong si la cufere ca nu ne mai jucam asa, ori sunteti BP (bigpoint)ori nu mai sunteti .

axel apreciază asta.
  14. sunt multi care au milioane de perle si de munitie sa nu mai vb.deci se poate.mai ales cei care stau in lion cu botul, se face perle chiar bune.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.