Sugestie Fabricare tunuri 65 sau Bombard Cannon

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Spirit_Breaker, 30 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Cred ca BP ar trebui sa echilibreze jocul putin, pentru ca HP+VP au crescut foarte mult, la fel si reductia. Toti si-au rafinat tunurile, au barcile full si incepe plictiseala -> iar asta nu cred ca e bine (BP trebuie sa-si pastreze clientii nu?). Cred ca daca s-ar putea fabrica tunuri noi (1 amiral + 1 tun de 60 = Bombard Cannon sau tun de 65) BigPoint ar da de munca jucatorilor + ca s-ar echilibra damage-ul <-> HP+PV+reductie.

Aceasta optiune ar fi de viitor, pentru ca HP+PV+reductie ar fi ok pentru adaugarea hatilor LVL 20+ , si un damage mai mare vs NPC-urile din hartile 20+ ar fi necesar cred.

2. Zeusian

Zeusian Comisar forum

of of of, este plictiseala ca avem hp cat china iar ghiulelele sunt tare scumpe. am observat ca de cele mai multe ori daca un jucator are sanse reduse de a castiga batalia nici nu mai trage. o distractie de o ora- doua costa peste 100k munitie speciala (cel putin ... )
    asa ca ar trebui puternic ieftinita munitia pvp, astfel incat si cel slab sa traga macar :))
    iar tunurile batale vina sa le bata, sa puna sufletistele la piata ca cine a avut bani sa le cumpere le-a cumparat deja :))

Se pare ca tu intelegi logica jocului.
    BP nu o sa introduca in veci tunuri care sa fie facute din tunurile vechi fara sa ai nevoie si de ele. ai pe tine setul de 50 (daca esti destul de vechi), setul de 55 rafinate la 5 (numai cristale sunt peste 6k bagate), setul de amirale, setul de 60, iar cei cu banu gros setul de sufletiste. iar tu vrei alt set, dar care sa te oblige sa le pastrezi sau sa le ai inutile pe cele existente. vrei tunuri? tunuri iti trebuie sau damage? pentru ca ultimul se poate obtine in multe feluri. eu nu mai vreau seturi de tunuri ca am polipi :))

Modificat ultima dată: 30 Dec 2013
  3. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Pai tu te plangi de plictiseala si vrei munitia mai ieftina sa tragi 2 ore pe 1 jucator... Crezi ca asta e solutia?

Hai sa-ti spun cat de mult ar ajuta tunurile noi:
    - damage mai mare = consum mai mic si timp batalie PVP mai mic.
    - ar putea fi adaugate harti noi de la lvl 20+ , pentru ca deja ai HP+PV+Reductie si cu tunuri noi ( damage mai mare vs noile NPC-uri din hartile 20+)
    - ar fi de munca pentru jucatori -> rafinarea noilor tunuri

Ca sa nu mai te plangi de atata plictiseala, nu mai fi contra creativitatii, asteptam si propunerile tale pentru un joc mai bun.

4. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Multumim pentru idee. Ea a fost deja transmisa mai departe.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.