Feedback Figura ce ofera 40 viteza

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Jack**Sparrow, 27 Oct 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Jack**Sparrow

Jack**Sparrow Scriitor în devenire

Buna ziua am vazut ca unii jucatori au o figura ce ofera 5% dmg contra jucator de la puncte de batalie de asemenea unii au si una care da 40 viteza , aceasta pentru viteza la ce se ofera? cum as putea sa o am si eu ?

2. *ensis*

*ensis* De-al casei

Modificat ultima dată: 27 Oct 2020
  3. .White.

.White. Guest

Desigur , Index: Puncte de bătălie , aici aveti informatii despre rangul punctelor de batalie .

4. #A#l#I#N#A

#A#l#I#N#A Novice forum

Ciudat...Eu nu am primit figura Galion si am raportat la suport de vreo 3 ori si nimic.Azi am 605000 puncte batalie si figura...pauza.Poate considerati k nu am nevoie!

5. _MARYUS_

_MARYUS_ Junior Expert

Figura Galion o primesti la Rangul 40 adica atunci cand ai 840.000 puncte batalie.....
    Rang 40 - 840.000 de puncte de bătălie
    • 2 x Hartă Bonus Cancer
    • 3 x Desagă imperială
    • 1 x Cristal de fuziune (65% îmbunătăţire şansă - material şlefuire bijuterii)
    • 1 x Figură Galion: Thetis (+40 Viteză)

Cataleya apreciază asta.
  6. #A#l#I#N#A

#A#l#I#N#A Novice forum

Eu ma refeream la Melusine, 5% daune PvP.Nu am primt figura,am vb pe forum si nimic.

7. axel

axel Team Leader Team Seafight

Acest tip de problema nu poate fi rezolvat in cadrul forumului.
    Va rog sa va adresati suportului, mentionand rangul la care va aflati momentan sau numarul de puncte de batalie, si eventual oferind un log de creditare a recompenselor, daca il mai aveti.
    Succes!

8. lascarica79

lascarica79 Novice forum

buna seara am si eu o nelamurire ...pt conturile noi se dau module de pvp si pve noi de ce nu avem optiunea asta?m-am cam saturat de salbaticia unora si nu poti face si tu misiuni sau event de raul lor

_SC0RPION.LIVIU_ apreciază asta.
  9. joaca pe Server Europa 7 si aai ambele posibilitati restul sunt pvp e normal sa fie macel pe harti :)

axel apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.