Sugestie Flota

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de SattiS, 6 Ian 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. [-Ralph-]

[-Ralph-] Începător forum

o, ba da, dar de ce sa inceapa war-ul la 00, cand majoritatea dorm, si sa nu inceapa la ora 18?La ora respectiva sunt mult mai multi jucatori pe joc, si chiar ar fi frumos sa vezi cate 200-300 de barci la war......... sau va e teama ca nu faceti fata la ora 18:)))

2. [-Ralph-]

[-Ralph-] Începător forum

pe serverul tau, care sa stabilim este european, pe timp de noapte , la war, ai 600 de jucatori?
    Iar in privinta banutilor cred ca exagerezi, ca sa bagi bani in joc trebuie sa ii ai, ca sa ii ai trebuie sa muncesti intr-un fel sau altul, intrebarea mea este, daca toata noaptea esti pe joc, cand mai faci bani ca sa poti baga banuti buni ?.............ca banuiesc ca mai si dormi :))))

Ƭєяяσя apreciază asta.
  3. *ensis*

*ensis* De-al casei

:))))) daca ar fi 600 de jucatori nu cred ca ai milita asa vehement importiva schimbarii orei de resetare pret flota, dimpatriva, nu te-ar interesa, dar banuiesc ca sunteti maxim 15-20 de nave care fara flote nu ati face decat furtuna intr-un pahar cu apa, asta in contextul in care majoritatea jucatorilor dorm :p

4. *ensis*

*ensis* De-al casei

In toata logica voastra am o singura problema, am inteles , activii sunt noaptea, war-ul e noaptea ca ziua nu are cine, barci mici , buturi si npc-sti, in conditile in care resetarea pretului la flota se face la ora 18, daca voi spuneti adevarul, cine va ridica costurile la flote?

5. ЯΔPMonste®

ЯΔPMonste® Scriitor activ

Cat timp nu exista un sondaj nu vom sti niciodata ce prefera jucatorii, e normal ca fiecare sa aiba o preferinta. Eu sunt de parere ca daca pana acum jocul nu a pierdut jucatori sau $$ pe baza "flotei" nu exista nici o problema in a lasa exact asa cum e resetarea costului. Cum unii nu au dormit noptile sa faca insule asa sa faca si "urmatorii pretendenti".

6. Dr_Alexx[®®®]

Dr_Alexx[®®®] Începător forum

excelenta propunere satis

7. axel

axel Team Leader Team Seafight

Va rog sa creati un sondaj pe aceasta tema. Multumim.

8. SattiS

SattiS Junior Expert

da, multumesc.

9. LadydeWinter

LadydeWinter Începător forum

da , multumesc

10. St.Maria68.

St.Maria68. Începător forum

11. charly6

charly6 Începător forum

12. Doomlord26.

Doomlord26. Începător forum

13. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Propunerea a fost inaintata, alaturi de feedback-ul celorlalti jucatori si rezultatul sondajului.
    Multumim.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.