Freceventa tragere tunuri

Discuție în 'Ajutor' creată de «乂»Rεpταιlε«乂», 11 Mai 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Am inteles ca au fost scosi sclavi elita? dar de ni s-a crescut frecventa de tragereeee????

2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Va rog sa dezvoltati.

_Hellsing_ apreciază asta.
  3. Ati zis ca scoateti sclavi elita, dar frecventa de tragere a tunurilor va fi aceeasi. In acest moment daca nu sclavi elita tragi foarte incet. Ramane sa luam sclavi pe gold pentru a trage cat de cat ok....Ce update mai e si asta?????

4. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Presimt ca in curind pentru a fi mai rapida cadenta de tragere a tunurilor ne vor baga la payment ceva de a achizitiona cu cardul pentru a ne racori putin ! :) :D

5. sorinel_63

sorinel_63 Junior Expert

pai numai asa vom putea sa ne lasam de acest joc,fortandu-ne ca sa punem cardul la bataie pentru aproape orice ai nevoie ca sa joci acest joc"gratuit"

.corsarulnegru. apreciază asta.
  6. .corsarulnegru.

Asa cred si eu !

sorinel_63 apreciază asta.
  7. *฿αŕъαŕσśα*jr

*฿αŕъαŕσśα*jr Junior Expert

mă alătur colegilor de forum pe această temă. Update-ul dvs în acest subiect a eșuat. Efectiv ne întoarceți în timp cu 2-3 ani. Așa cadență slabă de tragere 3,65 secunde nu am avut de mult timp. Îngreunau așa mult serverele băieții de serviciu?

8. f!0r!n0-1uk4

f!0r!n0-1uk4 Scriitor în devenire

de ce trag cu cadenta de tragere 4,8 si inainte aveam 2,84

9. .corsarulnegru.

Normal ca ingreunau baietii de serviciu, n-ai vazut ca toata ziua stateau la umbra si doar mincau si beau ::)) daia ia scos ca devenisera obezi si tragea greu ! :::)))

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.