Freedom da, luminoasa ba

Discuție în 'Ajutor' creată de B0UNCE, 1 Iul 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Ati bagat freedom-ul, asta nu poate fi comentat, dar unde este luminoasa?

2. Dar ce e obligatoriu sa bage luminoasa?

^Imposible^ apreciază asta.
  3. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

E ca si cum ai face un event fara o munitie distinctiva, te-as ruga, daca esti incepator, sa te abtii. Daca tu nu consideri ca esti incepator...fa-o oricum.

4. si pentru cei care baga rabat la piata si isi cumpara luminoasa?"expertule"?deja nu mai e o noutate cand si daca baga freedom asa ca daca esti "expert" te pregatesti ;)

5. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Daca eu nu am putut juca o saptamana si am revenit cu 2 zile inainte de freedom, de unde procur aceasta luminoasa? " ;) "

6. Baga munitia prelungeste cu o zi si gata i-a calmat pe toti.

7. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

Stai linistit Bounce,pe la orele 14 va aparea si munitia luminoasa la piata neagra.
    Dar daca esti un jucator asa de avansat...de ce nu tii pe barca 2-300k luminoasa.Aceeasi poveste este luna de luna...

8. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Nu am spus ca sunt avansat..am spus ca doar un incepator nu ar stii ca la event se baga si munitia respectiva.

9. -~BLACK_SEA~-

-~BLACK_SEA~- Novice forum

Normal ar trebui ca la orice event sa bage si munitia respectiva,dar bp nu se prea intereseaza de soarta jucatorilor au demonstrat in nenumarate randuri.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.