Functioneaza jocul ?

Discuție în 'Ajutor' creată de =KøŔεςќT=, 19 Iun 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. =KøŔεςќT=

=KøŔεςќT= Novice forum

Salutare , eu nu ma pot loga de ieri pe mare , am incercat aseara nu a functionat , am ajuns acasa si vad ca imi ramane blocat pe 20% si apoi congestion errror . La voi functioneaza ? De ieri nu se poate loga pe mare ? sau e doar la mine ?

2. warrior90

warrior90 Începător forum

nici mie nu imi merge...exact la fel patesc...

3. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

se da restart si va merge dar dupa 4 ore la fel nu se mai poate loga si stam si asteptam cate 2-3 ore pana dau ei restart iar merge 4 ore si tot asa :)) deci ne lasam de event :))

4. SeafRO

SeafRO Duce forum

Cand nu puteti sa va logati lasati harta deschisa si dati refresh (f5) pana cand reusiti sa intrati. Totusi va consolez spunandu-va ca nu pierdeti mare lucru ;)

5. =KøŔεςќT=

=KøŔεςќT= Novice forum

Deja m-am saturat toata noaptea nu a mers jocul , incerc sa ma loghez de 3 ore si imi da congestion error . Nu reusesc programatorii BP sa faca ceva de atata timp , de atatea zile intampinam aceste probleme si nimic . Daca inchideti jocul anuntatati sa nu mai incerc sa loghez degeaba

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.