Feedback Fuziune servere!

Discuție în 'Runde de discuții generale' creată de Cataleya, 13 Iul 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi pirați,

Așteptăm feedback-ul vostru despre Fuziunea serverelor în această rubrică.

Vă rugăm să acordați atenție modului de exprimare.

Modificat ultima dată: 13 Iul 2022
  2. kopoltyu[HUN]

kopoltyu[HUN] Scriitor în devenire

Foarte buna ideee sa speram ca va fi loc pentru toata lumea si sa nu fie lag

creyzy_RUN și Cataleya apreciază asta.
  3. Jimy*

Jimy* Începător forum

eu nu sunt deacord cu prostia asta :(

4. Cataleya

Cataleya Guest

Aceasta rubrica este despre fuziunea serverelor.

5. G.I.J.

G.I.J. Novice forum

are dreptate colegu fuziunea se face din lipsa de jucatori tot mai multi se lasa de joc sau saturat sa tot bage bani

6. WΘИĐΞЯ

WΘИĐΞЯ Avansat

Noul server PvE va fi lansat la câteva zile după îmbinarea serverului.

deci,ca nu inteleg,vom fii pve sau pvp?

7. Cataleya

Cataleya Guest

Se va infiinta un nou server PVe. care nu are lagatura cu fuziunea serverelor europene PVP. Sunt doua lucruri separate.

8. Panamericana

Panamericana Începător forum

Nr jucatori activi dupa fuziune 11310. Acest nr este cuantumul jucatorilor activi de pe toate serverele europene(jucatori care apar in clasamentul ligilor) Cu 68 de harti, adica 1-50 asta rezulta 166 de jucatori/ harta. Interesant, foarte interesant.

creyzy_RUN apreciază asta.
  9. Indus

Indus Talent de excepţie

Nu toti jucatorii au acelasi timp de joc, aceleasi ore de conectare, nu uitati ca si pe la inceputuri erau multi jucatori. Sigur s-au facut teste si lucrurile ar trebui sa fie bune.

10. sir-deep-fear

sir-deep-fear Junior Expert

voi stiti ce inseamna 160 de codati pe harta
    chiar nu ai cum sa te mai joci cred ca bigpoint asta urmareste
    eu cu un codat am probleme ca nu pot sa ma mai joc chiar de il scufund in loc sa dau la npc tre sa stau cu ochi pe el

booghy1973 apreciază asta.
  11. sir-deep-fear

si ce mai joci cam nimic asa nu te mai joci ca iti pierzi timpul degeaba

12. ~adrian~[ro]

~adrian~[ro] Novice forum

daca acum,merge jocul ca naiba,dar cand vor fi 500 de jucatori ,o sa stam numai blocati,cred ca vor sa ne lasam de joc...

booghy1973 și creyzy_RUN apreciază asta.
  13. T-A-L-E-N-T

T-A-L-E-N-T Profesionist forum

o să fie haos!

14. ∞ŦΆИ€∞

∞ŦΆИ€∞ Scriitor în devenire

Raportandu-ma la ce e la amirali deja pe megaserver este un nonsens sa fuzionezi ca sa distrugi experienta jocului pentru cei cu calculatoare mai slabe + ca o sa le pice si serverele BP, chiar, decizie facuta fara a consulta jucatorii, noi suntem doar cobai.

15. AfterDark

AfterDark Novice forum

Cel mai trist este ca odata ce decizia/schimbarea este facuta nu exista regresie in urma discutiilor jucatorilor, BugPointul va sustine greseala pana in panzele albe desi va avea de pierdut jucatori pe baza prostiilor astea, cine ramane e fortat sa scada standardele si sa se planga pe forum degeaba ca ce naspa este, oricum nu va conta.

16. booghy1973

booghy1973 Profesionist forum

Si care este logica unui nou server cand nu exista jucatori suficienti pentru cele existente, ca sa nu mai vorbesc de cei noi? Tot Dorel e responsabil cu ideile? De ce s-ar apuca cineva de un server nou cand exista jocuri similare unde nu exista atata bataie de joc?

17. booghy1973

booghy1973 Profesionist forum

Da foarte bune, ca majoritatea lucrurilor BUG POINT, BTW cu Atlantida ce se mai aude, un alt lucru bun si fara probleme al BUG Point care a mers ca uns :)) Voi chiar credeti ceea ce spuneti sau nu conteza atata vreme cat sunteti platiti(pachete sau moneda de joc) ca sa ne mintiti pe fata?

18. βΣSΤ

βΣSΤ Începător forum

Daaaa, foarte bine o să fie. Din 3 ore cât am timp să joc, cred că 2 voi sta deconectat (vouă vă pică serverul de o săptămână și nu faceți nimic în privința asta).
    Când o să fie 500-1000 jucători online, credeți că ne mai putem mișca?
    E simplu: BĂTAIE DE JOC CU UNIREA ASTA!
    Nu zic că nu era necesară, din contră, dar sunt prea multe servere.
    Să auzim numai de bine, pe alte jocuri, sper!

19. *ensis*

*ensis* De-al casei

11310 jucatori activi, intr-un singur server?
    Am o intrebare pt BP, sa inteleg ca facem un server pentru parcare........ca nu cred ca m-ai miscam navele.

20. sir-deep-fear

revin la noua intrebare cand inchideti jocu ca de asta faceti fuziunea sa se lase toti de joc

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.