Feedback Fuziune servere!

Discuție în 'Runde de discuții generale' creată de Cataleya, 13 Iul 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. FikuMikuNaKocyku

FikuMikuNaKocyku Junior Expert

Toată lumea se plânge de acel număr fabulos de 11.000 de jucători activi. Dacă s-ar scoate în mod real boții, activitatea celor 11.000 ar scădea considerabil. Eu cred că ar fi o idee ok, jocul moare încet încet, ca toate jocurile, nimic nu rezistă veșnic, dar asta este o ultimă șansă de distracție pentru jucătorii care au nave să se bată (e mai ușor să faci războaie când ai și oameni), o să fie iar activitate, cunoașteți oameni noi, ideea nu e rea, dar e ultima până la închiderea completă (fuzionarea cu serverele SUA nu are sens, că e diferență prea mare de fus orar). Singurele probleme reale sunt:
    1) Jocul merge deja ca o cizmă găurită de pirat (deși, dacă nu vor mai fi 100 de servere și se vor concentra numai pe 3, teoretic, ar trebui să meargă mai bine).
    2) Boții - majoritatea botilor au nave puternice, e greu să îl scufunzi (mai ales dacă ești jucător mai slab) până să îți fure el npc-ul sau ce faci tu acolo, deci dacă mărești semnificativ numărul de boți, nimeni nu câștigă.
    În rest, este o idee bună, cât timp accepți că jocul este pe sfârșite (vorbim totuși de încă vreo 4-5 ani). Mult succes tuturor!

jokermov, banditblue și creyzy_RUN apreciază asta.
  2. Јσнπў•Βє•Gσσɒ

Јσнπў•Βє•Gσσɒ Începător forum

fameri nu le place ca o sa se faca fuziunea :)) sa va vad de acuma unde o sa farmati :))

creyzy_RUN apreciază asta.
  3. Mozart

Mozart Novice forum

Fuziunea este o idee buna! Dar totusi daca ne puneti cu serverele turcesti este neechilibrat.

creyzy_RUN, *ensis* și T-A-L-E-N-T apreciază asta.
  4. mydyla

mydyla Conte forum

cred ca nu au fost bune testele alea ... ieri , de miscat nava pe mare mergea dar cand trebuia sa trag ...nu tragea .... oare nu s-a luat in calcul ca vor fi toti buluc intr-o harta ???? ... nu ma saturasem de botii de la noi acum vad x7...8 (nu stiu cate servere s-au imbinat ) ... ati insufletit jocul pentru o perioada de timp scurta ... vom vedea ce va fi peste cateva luni..
    sa vedem noii curcanasi bataiosi ai ultra mega super dezvoltatului server

5. sir-deep-fear

sir-deep-fear Junior Expert

sa desfiintat riftu,atlantida cat si sezonu cred , ce mai putem face pe acest joc? apropo insulele de gilda sunt inca pee hartii

6. WΘИĐΞЯ

WΘИĐΞЯ Avansat

nu ma saturasem de botii de la noi acum vad x7...8 (nu stiu cate servere s-au imbinat ) /////...nu il mai pune nici tu!!!

7. sir-deep-fear

mosule cred ca tu il pui eu de cand joc nu am avut suspendare sau buf pentru programe hai ceau

8. sir-deep-fear

jucati voi eu cred ca nu o sa ma mai joc

9. mydyla

mydyla Conte forum

ai suport , ai ID ... trimite ... nu sunt ipocrita sa acuz pa altii si sa folosesc si eu ... dar uita-te in ograda ta si vezi care au avut debuff si apoi baga-te in seama cu mine ....ok? .... daca scrii pe forum doar sa ma ataci ... ce rezolvi? ....

Modificat ultima dată: 27 Iul 2022
  10. WΘИĐΞЯ

WΘИĐΞЯ Avansat

Prin aceasta exprimare de ipocrita,inseamna ca iti recunosti fapta!!!Asta inseamna sa aveti surse!!

Modificat ultima dată: 27 Iul 2022
  11. mydyla

mydyla Conte forum

sa invatam sa scriem corect si coerent ...daca vrem sa fim intelesi de altii ... mai dam si noi pe la scoala sau acum se poarta fara ???
    vant din pupa!!!

**฿αŕъαŕσśśα** apreciază asta.
  12. kopoltyu[HUN]

kopoltyu[HUN] Scriitor în devenire

suntem in 2022 si inca rugam bigpoint sa nu mai fie LAGGGGGGGG

creyzy_RUN și mydyla apreciază asta.
  13. mydyla

mydyla Conte forum

era de asteptat la atatia jucatori ... de aceea nu stiu testele alea cum s-au facut

jokermov apreciază asta.
  14. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

cu creionul pe hartie..

creyzy_RUN și mydyla apreciază asta.
  15. mydyla

mydyla Conte forum

merge din ce in ce mai prost .... restrat dupa restart ... eventual sa avem rabdare

jokermov apreciază asta.
  16. RAMYRRES

RAMYRRES Începător forum

Exact ce a scris colegul de mai sus! Nu mai poti sa faci o misiune, nu mai poti colecta lazi, monstri, sezon chuchu. Bataie de joc mai mare ca asta nu am vazut pana acum in 10 ani de Seafight. Macar sa fi unit serverele in 3-4 mega-servere, nu unul singur

17. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

pentru limba romana apasati tasta1,sau folositi google translate.
    daca ai cumparat o barca buna nu inseamna ca esti leu...

mydyla apreciază asta.
  18. jonyplayer

jonyplayer Scriitor în devenire

Salut, ai spus destul de bine

19. jonyplayer

jonyplayer Scriitor în devenire

Eu am intrat pe mega server dar nu imi place sa iau totul de la inceput asa ca raman pe america globala 1 .

20. mydyla

mydyla Conte forum

fuziune ... ne-am fuzionat ...nave full ( ajutati de payment , de bot... de sansa) ...au un dmg uluitor ...
    oare strategia o fi sa ma faca sa investesc sa pot face fata unor nave .... cu dmg uluitor??
    ..esec total .... nu , nu voi baga bani la preturile actuale pana nu se regelementeaza un pret unic ptr toti ....sa vad atunci acesti jucatori cu dmg uluitor .... isi vor permite sa mai fie ...uluitori !!!!
    ...din pacate se pica in aceasta plasa ...ma intreb jucatorii astia care au preturi la piata in firfirei ...sunt mandrii de ei ??? cred ca da ...
    sa dea ei firfirei .... 5 ca ei nu dau bani cat da unul de la noi :)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.