Ghilda/Insula Rabat ? + alte cateva intrebari.

Discuție în 'Ajutor' creată de Buccan33r, 15 Oct 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Buccan33r

Buccan33r Scriitor în devenire

Salut,

Acum ~2 ani cand am jucat ultima data era o guilda/insula Rabat, care-mi oferea 10% (parca) discount la piata, cumparam ce aveam nevoie si eram dat afara sau ieseam singur pentru a face loc si altor jucatori. Mai exista asa ceva?

Daca da, cum aplic la ea? Ce tag are? Cu cine vorbesc sa ma primeasca repede in cazul in care apar la piata item-urile doar pentru o ora?

Ca sa cauti/aplici la o guilda trebuie sa ma duc intr-un port securizat? Am lvl 5, unde-l gasesc?

Multumesc!

2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

In functie de specificul fiecarui server puteti gasi sau nu o ghilda care sa detina 10 insule si implicit sa va ofere acel rabat de 10%. Puteti preciza serverul / mega-server-ul pe care jucati - cu siguranta colegii de pe acel server o sa va poata oferi informatiile dorite.

Porturile securizate la care aveti acces la nivel 5 sunt cele de langa hartile 2/1 si 5/1.
    b9a79b47cd56bd512309d8bd71747c965433cadf.jpg

3. Buccan33r

Buccan33r Scriitor în devenire

Multumesc de raspuns pentru partea cu porturile securizate.

Server - Europa Globala 1.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.