ghilda

Discuție în 'Ajutor' creată de *RANDUNICA*[RO]*, 29 Apr 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. *RANDUNICA*[RO]*

*RANDUNICA*[RO]* Novice forum

salut. cum primesti puncte de experienra gilda?

2. *RANDUNICA*[RO]*

salut.cum primesc puncte de experienta ghilda? vad ca e o intrebare grea, daca noi nu mai putem dezvolta oghilda dupa parerea mea de aici se pierde tot farmecul jocului.VA MULTUMESC

3. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

Punctele experienta ghilda, sunt punctele experienta ale membrilor ghildei insumate.

4. *RANDUNICA*[RO]*

salut.atunci mie de ce numi apare la clasamentul gildelor?

5. *RANDUNICA*[RO]*

salut.cite monede a concurentului primesc daca am fost pe locul 55?

6. salut primesti 4 monede ale concurentului si 8 buff-ul ligii

7. -Horus-

-Horus- Guest

Recompensele se ofera in functie de locul pe care l-ati ocupat, pe toate serverele, nu doar pe server-ul pe care jucati dumneavoastra. Pentru mai multe detalii despre recompense aveti la dispozitie FAQ https://board-ro.seafight.com/threads/faq-sistemul-de-ligi.53854/

8. *RANDUNICA*[RO]*

salut.scuzama daca insist dar am terminat pe locul 55_53 si am primit doar o moneda.

9. -Horus-

-Horus- Guest

Probabil ca ati terminat pe locul 55, dar doar pe server-ul pe care jucati dumneavoastra. Pe toate serverele ati ocupat un loc care avea ca si recompensa doar o singura moneda!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.