Ghilde inactive

Discuție în 'Ajutor' creată de Fracasse, 4 Aug 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Fracasse

Fracasse Scriitor în devenire

Eram singur in ghilda, dar nu eram inactiv. Intru zilnic pe joc. Vad ca am ramas cu sigla ghildei si cu chatul, dar mi-a disparut trezoreria. Nu mi se pare corect sa-mi dispara 59 de milioane aur care imi apartineau si pe care ii adun de multa vreme.

2. VLAD

VLAD Talent de excepţie

revoltator insa nu cred ca iti vei mai vedea vechea gilda, in cel mai fericit caz iti vei face o gilda noua si vei primi un cod voucher ceva deoarece, sa nu uitam, aceste modificari au fost facute de un program foarte sofisticat care in pofida complexitatii sale a reusit sa duca treaba la bun sfarsit intr un timp record...stii cum e: ce i facut e bun facut, fapt demonstrat de nenumarate ori(cel putin in cadrul acestui joc)

3. 59 milioane se fac intr-o ora asa ca...

4. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Va rog sa verificați statusurile ghildei in cadrul unui port sigur. Mai multe detalii gasiti AICI.

5. Fracasse

Fracasse Scriitor în devenire

Da, multumesc Decadent, am gasit intre timp.
    Poate ca tu faci 59 de milioane intr-o ora, eu le fac intr-o zi. Iar cu un impozit de doar 5% se aduna foarte greu 59 de milioanein trezorerie. Apoi este una sa umbli cu banii pe mare, unde poti fi jefuit si-i pierzi, si alta sa-i ai sub forma de rezerva si sa-i folosesti cand ai nevoie la o licitatie.

6. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Ok. Sper ca totul este in regula acum.
    Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.