GILDA

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Copos_Ciprian, 2 Mai 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Copos_Ciprian

Copos_Ciprian Începător forum

Salut , sunt un jucator activ de seafight de vreo 4 ani si nu stiu de ce gilda mea nu apare in hall of fame.
    Vreau sa stiu daca nu s-ar putea cumva sa se implementeze cumva in joc o piata unde sa poti si vinde ghiulele elita sau sa le poti dona unor jucatori din gilda ta.
    Multumesc si astept raspuns .

2. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

chiar si tunuri :)

3. Copos_Ciprian

Copos_Ciprian Începător forum

Nu tunuri doar ghiulele

4. dreamin`for`my`angel

dreamin`for`my`angel Junior Expert

Am un cont mic ,pe care joc 2 ore lunar pentru a vedea traiul incepatorilor in hartile mici .Si am strans pe acest cont ..din vouchere (de munitie +chei cufere)70 k exploziva,75k zapada,7500 shrapnel,25 k dovleac,18k expl ampificata ,59 k confetti,38k fosforecenta ,75 k mun voodoo ,40 k perforatoare si 28 k devoratoare .Inca nu am bagat voucherul de 40 k dumdumuri ...asa ca doresc si eu chestia cu donatul ....DAR lasati-ma sa-mi mai fac cateva conturi ... mi-ar place 1 milion de dumdum donate dintr-un cont in altul. PS sa se poata dona si cheite ...am si de-alea vreo 60 ramase

5. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Pentru problema legata de identificarea ghildei in Hall of fame va rog sa sesizati suportul.
    Ideea Dvs. a fost deja inaintata catre dezvoltatori, de-a lungul timpului, in diferite variante. Multumim.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.