Globala Asia

Discuție în 'Ajutor' creată de Dorin, 16 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Dorin

Dorin Scriitor activ

Deci, azi pana la ora 22;00 imi era programat sa termin hartile bonus Sagetarius si Cancer, in vederea obtineri Bonusurilor de hp pentru a sta si eu ca tot omul la eventu asta,
    Dar pentru ca Preamaretia Si Atotputernici NeInvinsi de la echipa tehnica iar isi bat ...de noi ca de obicei(nu e ceva nou) au reusit din nou sa puna la pamant serverul eu nu pot sa imi termin hartile .

Asa ca sami dea BP HP din cele 2 harti daca eu nu pot intra pe mare sa le termin .

2. Dorin

Dorin Scriitor activ

Domnilor si Doamnelor tin sa precizez ca nu folosesc boti care sa ii las peste noapte sa imi termine hartile bonus , tot ce fac e cu manuta mea, cand doamne iartama sa termin hartile astea? Planul meu era la ora 22 sa fie finalizate amandoua hartile cu speranta ca voi lua hp macar din una, daca stau sa le termin dupa ora aia pierd din event si ies cu perle in minus. Daca nu am hp vin acei useri care folosesc buguri si ma dau la apa de nu am noroc.

Atunci pentru ce mai cotizez la voi?
    Fie imi dati HP si astept pana deseara sa pot intra pe joc fie faceti ceva sa pot incepe si eu.

Ati ajuns de cea mai mare cacealma cu acest joc pe care voi il numiti SEAFIGHT..

Am jucat si alte jocuri pe care pot sta 24/24 si unde am cu cine ma intelege nu cu oamenii ca voi care vreti doar banii , debanati accounturi dar pentru a prelungi durata premiului sa luati banii de pe carduri si apoi sa le bannati permanent.

Sa va fie rusine. Santeti o mana de talharii .

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.