Grade puncte batalie

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de SeafRO, 31 Dec 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SeafRO

SeafRO Duce forum

Am apreciat ca v-ati adaptat nivelului atins de unii jucatori dar ar trebui facute unele modificari:

1. Cu cat avansezi in grad primesti mai putine puncte si ajungi la un nivel unde primesti 1-2-5 puncte pentru un jucator scufundat ceea ce este penibil. S-a ajuns pana acolo incat un jucator mare foloseste doua conturi simultan in grup: unul mare cu care da jos hp-ul si pv-ul adversarului si unul mic cu care da ultima lovitura pentru a incasa mai multe puncte. Este super ciudat ca sa iei in grup mai multe puncte decat daca scufunzi direct un jucator. Acest lucru trebuie regandit.

2. Din noile grade lipseste cel mai important: Amiral. Ati putea sa il introduceti, spre exemplu, pentru cei care ating 1 mil PB si sa ii oferiti ca recompensa o nava cu un design unic pentru acest grad si cate o gema la nivel maxim (parca 20) din toate cele existente, inclusiv cate o gema din toate cele speciale. In acest mod ii veti stimula pe copilasi sa traga cat mai mult dar numai daca rezolvati ceva si cu punctul 1 de mai sus.

Spor la programat.

2. simi2

simi2 Mogul forum

pai sistemul de acum imi pare corect. tu ai dmg dublu fata de mine si vrei sa iei tot atatea pb ca si cum acum te-ai apucat de scufundat? da, sunt de acord sa iei mai multe pb daca scufunzi unul de acelasi nivel cu al tau. dar cand tu din 5-6 salve mai dat la scoici vrei sa fi premiat? asta e noua varianta romaneasca de haiducie. iei de la saraci si dai la bogati, nu?

3. SeafRO

SeafRO Duce forum

Nu sa iau 20 de puncte de pe tine dar nici 1 puncte nu mi se pare ok. Ca sa fie acceptabil ar trebui sa luam macar 7 puncte pentru un jucator scufundat altfel nu se merita sa consumi munitia.

4. simi2

simi2 Mogul forum

pai daca esti la maxim si dai in unul de nivel 1, iei un punct. scufunzi unul de nivel 2, iei 2 puncte. s.a.m.d. cred ca ar fi corect. sau ceva de genul asta. ar mai trebui discutata problema, oricum.

5. SeafRO

SeafRO Duce forum

daca s-ar da punctele dupa lvl pirat ar fi bine dar se dau dupa gradul primit la punctele de batalie si iau 1 punct de la unul lvl 20 care doar fuge pe mare si 18 puncte de la unul lvl 15 care se bate mereu
    asa cum am spus, sistemul de acordare a punctelor batalie este gresit calculat si ar trebui modificat
    o alta sugestie ar fi ca un jucator sa dea nu de doua ori ci numai o data puncte pe zi ca sa trebuiasca sa scufunzi alti jucatori nu sa dai la 50 de boti de doua ori si ai si facut peste 1000 de puncte

6. dreamin`for`my`angel

dreamin`for`my`angel Junior Expert

Sa dea punctele de batalie dupa hp-ul +pv-ul dat jos ..simplu si elegant ..ai dat 1k-40 k (insumat)primesti 2 pb ,dai 40-80 k primesti 4 pb ,si la fiecare 40 k hp +pv distrus primesti inca 2 pb. La o nava de 200k hp +180 k pv ai primi 18 pb .Asta ar fi baza de punctare si s-ar putea da bonusuri in functie de schin nava ,pietre speciale ,eventual castele /abilitati .PS draga Simi ,oricat as vrea ,jucatori lvl 1 NU pot scufunda ..si nici tu

Modificat ultima dată: 10 Ian 2015
  7. simi2

simi2 Mogul forum

am zis si eu asa ca exemplu. nici varianta cu hp-ul nu e rea. oricum am impresia ca nimic din ce s-a scris aici la propuneri (si ma gandesc la propunerile bune, care nu lipsesc) nu a fost luat in considerare de catre BP. asa ca.....

8. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Multumim. Propunerile si comentariile pe temele respective au fost inaintate catre dezvoltatori.
    Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.