Grafica Nocturna

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Stefan`, 26 Dec 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Stefan`

Stefan` Novice forum

Ce ziceti? Noaptea pe la 22-23 sa se aplice grafica de noapte . Navele sa aiba luminite mici ca si cum ar fi lanternele pe flacari . Mie mi-ar placea tare mult plus ca ar adauga realism jocului si ar crea atmosfera

**SaSa** apreciază asta.
  2. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Cat timp nu afecteaza modul de functionare al jocului e ok pentru mine. Dar acum sa fim sincer, grafica de noapte ar insemna: Marea mai intunecata, torte pe insule, felinare pe NPC-uri, pe navele noastre de jucatori (asta inseamna o gama larga de design-uri care necesita remodelare nocturna si apoi dimineata iar), poate o torta si langa monstrii ca...na...plus diferite efecte, o fosforescenta la ghiulele, bengale si mai luminoase stii? Cam mult de munca.

Stefan` apreciază asta.
  3. Stefan`

Stefan` Novice forum

la cati bani ne chinuim sa bagam sa se mai chinuie si ei sa ne bucure ochii.. si nu trebuie torte langa monstri ca nu o sa fie asa de intuneric incat sa nu se vada .. asa de atmosfera :)

4. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Eu vreau sa imi bucure ochii o reducere la payment egala cu cea a strainilor..Dar oricum, imi sustin ideea, daca se poate face fara sa se strice jocul...E ok.

Stefan` apreciază asta.
  5. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Ar fi frumos, desi nu cred va fi incintat BP sa scoata bani din buzunar pt o noua grafica de noapte. N-ar avea profit;). Si ce nu are profit pentru BP este neinteresant ! :D

Shadow22 și Stefan` apreciază asta.
  6. Stefan`

Stefan` Novice forum

daca nici atata nu fac pt noi... dale in pluto atuncea

Shadow22 apreciază asta.
  7. **SaSa**

**SaSa** Novice forum

o idee foarte interesanta (sincer imi place), pacat ca o spui degeaba , sincer cate din ideile care au aparut pe forum au fost aplicate ... pentru ca astea sunt mai degraba ignorate

Shadow22 și VgS apreciază asta.
  8. Stefan`

Stefan` Novice forum

admini puteti transmite ideea la bigpoint pt ca ideea mea este super

Shadow22 apreciază asta.
  9. -.corsarulnegru.-

-.corsarulnegru.- Junior Expert

o_O Cita modestie! :D

Stefan` apreciază asta.
  10. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Ok. :) Super ideea va fi transmisa mai departe catre dezvoltatorii jocului.
    Multumim.

Tema inchisa!

Stefan` apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.