GRINDA LEMN ESENTA TARE

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de G4SFLORIN81, 12 Mar 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. G4SFLORIN81

G4SFLORIN81 Novice forum

Buna ziua,,,vreau sa propun ca la grinzi sa existe nivele de crestere,,,tinind cont de faptul ca tunurile au evoluat foarte mult si un tun poate ajunge pina la niv 5 cu un bonus de 150% ,,multi jucatori trag cu un demegi de 100 k iar din 4 sau 5 salve esti distrus,,cred ca si nivelul hp trebuie sa creasca si de aceia cred ca grinzile ar trebui sa avem posibilitatea de a le creste nivelul. Propun cresterea fiecarei grinzi cu 200 hp la 170 grinzi cit se pot pune pe o nava se creste hp cu 34 k per nivel,,propun niv 1 ,,,1 cristal 500 perle p.f.g,,,niv 2,,2 crist ,1k perle p.f.g,,niv 3,,3 cristale 1,5k perle 100 coroane p.f.g,,,niv 4 ,,4 crist 2k perle 250 coroane p.f.g,,niv5 ,,5 crist 2,5k perle 500 coroane,,,**p.f.g--pentru fiecare grinda,,,cresterea ar fi de 170k hp la niv 5 Sper sa se tina cont deoarece tunurile au un bonus de pina la 150 % la niv 5 MULTUMESC

2. kostzy

kostzy Expert forum

ai stat si te-ai gandit mult la asta?la foamea de bani care o are BP fii sigur ca o pune in aplicare,sa te vad atunci cum dai cu cardu

3. Zeusian

Zeusian Comisar forum

lasă că am luat grinzi din alea pe bani, chivacee, si tot din alea normale am pe navă, că nu am ce face cu o tona de scut vodoo si nema hp, chiar cu update, iar rezistența suplimentară nu prea este, sau nu este pvp .. habar nu am, dar am si nu am ce face cu ele :(

4. ЯΔPMonste®

ЯΔPMonste® Scriitor activ

De ce nu mai bine facem un asistent numit Unicorn Curcubeu cu Sclipici nivel 69 care sa dea 100% sansa de evitare ca sa fim toti impacati? Daca nu faci sondaj faci degeaba, parerea mea!

DasPiratesNull apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.