Harta bonus de iarna !!!

Discuție în 'Ajutor' creată de mydyla, 13 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. mydyla

mydyla Conte forum

Joc acest joc din 2011 , am auzit de la colegi ca aceasta harta de iarna era recompensa la eventul de iarna . Pe EG4 eu nu am vazut sau nu am auzit pe nimeni sa fi avut aceasta harta desi vad ca pe alte servere aceasta harta exista :)
    Sa inteleg din anuntul dlui Pianoman ca unele servere beneficiaza de acesta harta ???
    Tot din auzite ... na , depanam povesti pe ts si ascultam la cei mai ... vechi pe acest joc , ca recompensele sunt foarte bune :)
    Poate la eventul de iarna de anul asta o sa oferiti aceasta harta ... pe toate serverele .

2. §ε☣✓ßαπαπα

§ε☣✓ßαπαπα Începător forum

eventul la care sau dat acele harti a fost acum 3 sau daca nu chiar acum 4 ani dar inca mai sunt jucatori care detin acea harta acum ai inteles?

3. -**DEEA**-

-**DEEA**- Începător forum

hartile de iarna se dadeau prin 2007 din icefloe pana cand sau mai dat nu stiu exact :D

4. mydyla

mydyla Conte forum

wow ... si inseamna ca s-au dat nu gluma daca aia au si acum harti de iarna de facut ...si mai ales ca se strofoaca tehnicienii sa rezolve un bug aparut intr-o harta pe care , dupa toate probabilitatile de 3, 4 ani incoace .... o mai au 1% din jucatori :)
    Sincer si fara sa te superi de la tine nu inteleg , astept un raspuns de la admin .

Modificat ultima dată: 13 Mai 2014
  5. SeafRO

SeafRO Duce forum

S-au dat pana prin 2010 in iarna la ice dar au disparut dupa schimbarea conducerii / patronilor. Erau bune dar, ca orice lucru bun ...

6. bloodlust

bloodlust Novice forum

Eu sunt inca fericitul posesor a 3 harti de iarna :D

7. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Hartile bonus de iarna s-au numarat printre recompensele din shipwreck aferente eventului de iarna 2009. Server-ul Dvs. a fost deschis ulterior desfasurarii acestui event. Da, mai exista jucatori care mai detin astfel de harti bonus, pe serverele mai vechi.
    Nu avem informatii cum ca aceste harti bonus vor mai fi disponibile pe viitor.

8. mydyla

mydyla Conte forum

Multumesc dle Decadent .
    Bine ati revenit !

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.