Harta de iarna

Discuție în 'Întrebări generale' creată de mydyla, 8 Dec 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. mydyla

mydyla Conte forum

Rog pe domnii admini in timpul lor liber sa intre sa faca acea harta .... o harta de cosmar ... unde consumi si iei ...mai nimic. Cu toata apararea pe mine in ultimul val m-am reparat de n ori si am consumat o gramada de amulete (pe final mi-a dat un dmg de 200.000 de am vazut stele verzi, ma rog , fundul marii),.... npc-urile se repara automat, cu 750.000hp .... pai credeti ca eu am pe barca armata chineza? Serios cel/cea care a gandit sau mai bine zis regandit acea harta joaca SEAFIGHT sau se ocupa cu altceva? Tind sa cred ca face altceva ... Acel ganditor in profunzimea seafight-ului a considerat ca recompensele JENANTE ale acestei harti sunt ok ??? ...
    Scoateti la piata ceva sa pot scapa de ele ...le ofer gratis staff-ului BP.
    Rog domnii admini dupa ce fac acea harta, inclusiv ultimul val, sa lase un feedback .... :)

Modificat ultima dată: 9 Dec 2023
  2. JACK.DANIELS

JACK.DANIELS Scriitor în devenire

adevarat...e misto ca omul de zapada se regenereaza cand fugi sa te repari :)) nici cu gardian lvl 5 nu am reusit