Harta "Vanatorul de suflete"

Discuție în 'Ajutor' creată de Oilatum, 31 Oct 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Oilatum

Oilatum Novice forum

Buna ziua,

Ce bine ar fi fost daca nu ne limitati accesul in aceasta harta.Am cumparat de la piata neagra articolul "Ordinul sufletului", s-a terminat si gata.Astept cu mare interes misiunea de la care mai primesc (o fi repetabila ? ). Stiu,nu e pentru toata lumea harta,avem posibiitatea sa ne cumparam accesul cu bani , dar merita? In harta aia ,ieri ,erau o gramada de "Strigoi" ( Strigoiul suferintei) care te bateau din toate partile. Daca accesul este limitat cine o sa scufunde 500 de bucati in conditiile date,fara a mai pune la socoteala inamicii,ca sa apara Uncle Jack? De cate ori trebuie sa intri ca sa provoci 1.000.000 dmg la Uncle Jack?
    Ne raman epavele,alea 5-10 buc din fiecare harta.
    Sa auzim de bine.

2. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Nu prea ai ce face, dupa misiunea cu Jack mai ai 1 misiune si se termina, vedem acum cand se reseteaza ce trebuie sa facem la cele 4 zilnice.

Dar da, ai dreptate ca e penibil sa pui o limita de intrare pentru o harta PVP. Am tras aseara la Jack, are 1 miliard HP si recompensele lasa putin de dorit. NPC-urile respective te violeaza daca trag pe tine mai mult de 3 (pe ligheanul meu de barca cel putin).

Cufere si epave slab rau de tot, daca gasesti 5 la 10 minute esti norocos consider eu. Doar sa tragi la NPC-uri sa faci ceva perle + suflete sa cumperi de la piata navele + mascote cine le are.

Anyway , un event de tras la NPC-uri si nu de pvp cum ar fi interesant.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.