Hartile bonus traditionale

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Noltisor-RO, 12 Iul 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

La finalizarea bonusului jucatorul sa isi aleaga recompensa dorita si aici ma refer la cele 4 /5 posibilitati....Daune,Hp,Item-uri sau punte mojo/favorul reginei.
    Daca tehnic ar fi posibil cred ca pt jucatorii activi si cu pofta de joc ar fi un real avantaj!!
    De exemplu eu am Daune indraznete si colosale pt vreo 5 ani!! Nu credeti ca e suficient? la ultimele 20 de pergamente tot Daune am luat:))

Da-mi posibilitatea sa aleg Bigpoint-ule si nu imi mai baga pe gat toate 'prostiile tale'!!
    Asa ar fi corect!!!

_BRAINIAC_ și VLAD apreciază asta.
  2. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Propunerea a fost deja transmisa dezvoltatorilor jocului.

Modificat ultima dată de către moderator: 13 Iul 2015
    Achilles[❶NE], _BRAINIAC_ și =Decadent= apreciază asta.
  3. Noltisor-RO

Cand?
    Cand s-a mai dezbatut pe forum problema asta?...nu de alta dar urmaresc forumul destul de des si nu am vazut nimic concret despre subiectul de mai sus.
    Sper ca raspunsul tau nu face parte din 'raspunsurile standard' ale Moderatorilor si vb de ceva concret cu subiect si predicat!!!

4. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Puteti gasi propunerea AICI.

5. Noltisor-RO

La cerere Tema a fost inchisa:))

Ok, se pare ca doar eu consider pergamentele plictisitoare. Spor la NPC-uri colegilor. Se poate inchide.​
    La cerere... Tema inchisa!

*delta-dagger*pa apreciază asta.
  6. ĦIťмªη

ĦIťмªη Guest

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.