hb.....

Discuție în 'Ajutor' creată de SixFeetUnder, 27 Sep 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SixFeetUnder

SixFeetUnder Novice forum

deci cum merge jocul asta...sunt in bonus stau pe loc comenzile mele nu sunt luate dar npc-urile ma scufunda .... ce se intampla cu jocul...?

2. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Iara nu se poate intra pe harta marii ! LOST CONNECTION ! Ma bucur ca ati dat dovada de asa un profesionalism de citeva zile va zbateti si n-o puteti rezolva ! BP, sugerez s-a faceti un casting adevarat si s-a angajati profesionisti adevarati. Este inadmisibil ca o armata de lucratori in IP s-a nu descopere si s-a remedieze problema nici dupa atitea zile... Sugerez s-a eliminati noile harti si luati-o de la cap ca de la ele se trage problema... E jalnic de enervant ! :(

3. Ciresul

Ciresul Pretendent

are rost sa reamintesc ca timp de 3 zile nu putem face rift, nu putem sa beneficiem de bufuri,bonusuri,iteme...etc?
    Ma intreb doar la rift daca 3 zile nu am putut face de...sa zicem 6 ori cele 30 de valuri....la sezon mai luam noi pana la finele lui monedele?

4. iar restart si ati stricat altceva. nu mai vad grinzile si imi arata 0 la extensi.nu mai pot schimba simbriasul cu gardianul.

5. Bowie

Bowie Guest

Toate problemele sunt cunoscute si au fost sesizate deja. Va urma un alt synk pentru a le soluționa. În ceea ce priveste echipajul si extensiile nu este decat un bug vizual. Vă rugăm să înțelegeți aceste aspecte și să aveți răbdare. Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.