Hotie la drumul mare

Discuție în 'Ajutor' creată de SeafRO, 2 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SeafRO

SeafRO Duce forum

Vreau sa imi dati amuleta Legba inapoi. Ma luptam cu un inamic care tragea cu 25-30k damage, mai aveam 27k hp si incarc o amuleta Legba de 50k PV si dintr-o singura salva sunt scufundat, fara hp si pv. Cum este posibil stimati administratori? Adica acel jucator a tras in mine dintr-o data cu 77k damage??? Va spun eu ce s-a intamplat: am incarcat fix in momentul in care el a tras numai ca nu mi-a activat amuleta dar mi-a scazut-o din cont. Acum o vreau inapoi si rezolvati odata cu aceste erori enervante. M-am saturat ca serverul sa aiba hibe si erori iar eu sa support pierderile continuu fiindca niciodata in ultimii ani nu am primit absolut nimic inapoi desi de multe ori ati recunoscut ca ati gresit si ca eroarea va apartine. E ca si cum ii spargi unui om geamul si ii spui ca tu l-ai spart dar ca nu ii dai altul in loc.
    Ca sa nu se mai intample astfel de erori pe viitor introduceti cronometrarea la nivel de sutime nu de secunda in joc si nu veti avea astfel de abateri de la un joc corect.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.