Feedback hp buff cristal

Discuție în 'Ajutor' creată de $kratoos$fireman$, 13 Noi 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. $kratoos$fireman$

$kratoos$fireman$ Novice forum

de cate ori bag hrana la mascota imi dipare hp-ul aferent buff-ului de cristal,trebuie sa dau delogare si apoi sa intru iar in joc ca sa-mi revina hp-ul la loc,numai la mine se intampla chestia ata sau este o chestiune nou aparuta dupa aceste noi implementari???

2. ..Dantes..

..Dantes.. Avansat

transmite-ti mai departe problema cu hp-ul

3. ..Dantes..

..Dantes.. Avansat

imi dispare 50k hp ,dc?

4. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Vezi ca ai dezactivat din greseala grinzile cind ai schimbat tunurile. Verifica !

5. Ender

Ender Scriitor în devenire

si la mine la fel...de aseara e asa

6. Ender

Ender Scriitor în devenire

mai invata jocul..ce treaba are buful cu schimbatul tunurilor si cu hrana la mascote???

7. $kratoos$fireman$

$kratoos$fireman$ Novice forum

am spus eu ceva ca am scos sau pus tunuri pe barca???? Am spus doar ca, doar atunci cand bag hrana la mascota pur si simplu dispar cei 20k hp aferenti buffului de cristal,doar dupa ce dau logout imi apare hp-ul inapoi

8. Uzzy.

Uzzy. Guest

Problema este cunoscuta de catre echipa tehnica,sper ca aceasta sa fie rezolvata cat mai curand.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.