HP diminuat

Discuție în 'Ajutor' creată de vali.eu, 20 Ian 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. vali.eu

vali.eu Novice forum

Sal...2 probl
    - cand am iesit din joc, aveam 124300 HP (de aprox 8 zile), iar dupa cateva ore am intrat din nou si am 111800...cu aceeasi configuratie......puteti remedia eroarea?
    - cumparasem comandor lvl 2 ( de vreo 8 zile), dupa multa apa la bord acum am comandorul lvl 0 ( , in schimb mi-a ramas bonus sanatate 10% si pirati suplimentari 80. De cumparat din nou, nu pot pt ca la RECRUTEAZA este sters pe comandor ( poate nu am perle suficiente pt moment??).

2. -Horus-

-Horus- Guest

1. Diferenta de HP este de 12.500. Probabil ca v-a expirat HP-ul primit in urma finalizarii hartii bonus Virgo.
    2. Verificati pe pagina principala la Taverna - Pirati, daca detineti Comandor nivel 2. In cazul in care acesta nu mai este (Efectiv:0) si sustineti ca l-ati achizitionat in urma cu 8 zile, va rog sa faceti o cerere la suport pentru verificare.

3. vali.eu

vali.eu Novice forum

Este Efectiv 1 la Angajeaza dar sters, iar la Impusca / concediaza apar ambii comandori 1 si 2 /efectiv 1, dar ambii sters, in schimb la Abordare apare ca 0. Merci

4. |SHARK|-ŁЄχ

|SHARK|-ŁЄχ Junior Expert

Este o eroare de afisare, ea v-a fi remediata in update-ul urmator in care exista noile harti si levele. Toti avea acea eroare de afisare, avantajele lui sunt contorizate oricum.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.